fredag 5 september 2008

Mallajournalistbralla

Va´fan är det att gnälla om...

Att vara inlåst i ett hus ( varning för att jag lyssnat för dåligt på nyheterna)... I 9 år?!?

Animal i sängen har man ju varit/ är (varning för att jag är lite partisk här)..

Så hur lång är steget, till att mannen känner att det är okej att låsa in och betrakta bäddanimalen, som sitt egna personliga husdjur... (varning för att jag är lite ironisk här)... Inte så långt va?

Näe... Jag tycker "kvinnoanimalen" ska vara glad och nöjd... Hon har ju uppenbarligen fått mat & dryck... Vad mer behöver ett litet husdjur? Motion har hon säkert fått i sänghalmen... Ingen skada är ju egentligen skedd... Hörde just att hon inte fått så mycket mat & dryck.. Men vad då? Så gå´re när man inte jobbar och tjänar pengar.. Basic!

Så vad är nyheten liksom?

Näe... Försöker man se det utifrån den positiva sidan så har hon ju haft alla möjligheter till personlig utvecklig... Det är ju långt ifrån alla som får sitta och meditera i 9 år på stöten... Uti den vackra naturen...

Och jag vet faktisk många kvinnoanimaler som blivit misshandlade, mördade och trakasserade för att de velat byta husse... Som sagt vad är det för nyhetsvärde i 9 år i fångenskap? Det var säkert för hennes eget bästa...

Näe... Funderar man vidare.. Tänk va fiffigt.. Om man kunde skapa zoo´n där kvinnoanimalerna kunde få träffas och skvallra lite, sticka eller plocka loppor på varandra... Sen kunde de RIKTIGA MÄNiskorna komma och kolla... Välja och vraka.. Utan några som helst represalier... Så som "djupsnack, barn, giftemål... Eller typ... "-"Tjing för att sitta i samma bur som er bloggkompisar! "

Och jag tycker att även "burkan" får sin naturliga plats i vårt samhälle då... Då först har vi lov att diskutera inburningar av kvinnoanimaler/ägodelar olika former... Det ger ju liksom mer dignitet när man är på samma nivå... Bur eller Burka? Vad är skillnaden... 2 bokstäver... Typ..

Pok

Mallaälskarfriskamän/vetattniärfleständåbralla

7 kommentarer:

Pangbruden sa...

Jag kan inte låta bli att tänka.. När läste vi något om en kvinna som höll en man inspärrad? Det kanske vore något att tänka på.. sin alldeles egna lilla hus och sexalav..

f.ö raring.. du har rätt pok

Majsanochmalla sa...

Näee... Det är ju det mitt förvirrade ältande om hur många kvinnor behandlas i Sverige... Går ut på.. Det är inte många män som beter sig så här.. Inte alls! Men det är ändå ett mansproblem.. För när det sker.. Så är det männen som är förövaren... Och kvinnor/barn offren... Och personligen har jag lättare att förstå kvinno/barnförtyck i underutvecklade länder än vad jag har när det sker i Sverige..

Pok

Mallaundraröverhurkvinnosynenäriegentligenisverigebralla

Anonym sa...

Du e bra jävla skön asså :-D

Anonym sa...

Typ två bokstäver, ha ha ha...
Och ja jag vet att det finns friska män, undrar bara lite ibland var dom håller hus?? Även om vissa är snäppet sjukare än andra så.... Ja du hajjar... Jag är lite trött på män i allmenhet (kärleken i synerhet) just nu// Sol på dig

Anonym sa...

Ja det finns många sjuka idiotiska människor i världen och en stor del av dem är män, tyvärr!

för övrigt tycker jag att du skriver så roliga signaturer som jag alltid fnissar åt :)

Anonym sa...

Vilken idé..... :o)
Enliten "hunk" nere i källarna som man går ner och "tittar till" ibland....

Eller inte.....

Trevlig helg Broottan!

Miasomfortfarandeinte vågattackanej!

Pangbruden sa...

en man för varje syfte kanske.. KP är bra på många sätt..bäst på vissa men han är inte så händig..så en liten snickare vore varmt välkommen:-)