söndag 21 februari 2010

Varför är män otrogna?

Inte fan vet jag! Eller så är det precis det jag gör!

Men en sak är säker och det är att det är dom, sooner or later!

Deras hjärna sitter ju lixom i kuken, det vet väl alla och det säger dom ju själva.
För er som har en annan åsikt än mig, gå ut på krogen själva och limma på en karl med ring på fingret, plätt lätt!

Själv föredrar jag gifta män, varför? Jo därför att jag vill inte ha skitiga kallingar på mina golv. Inte heller strumpor brevid soffan som luktar apa och står och väntar på att jag ska lägga dom i tvättkorgen. Och mitt hem är min borg, ingen annans!
Been there done that....jag vill ha guldkant på min tillvaro, inte massa krav o familjeliv.

Gifta eller på annat sätt upptangna män ställer inte krav mer än i sängen och lite krav på sexiga outfitts. Inte fan vill dom komma hem till älskarinnan och hon står och väntar i söndertvättade joggingbrallor, gårdagens smink, tovigt hår uppsatt med en klämma och mystofflorna...Nej det ska vara snyggt, läckert, vulgärt och sexigt!
Eller tänk er att bli bjuden på lyxigt hotel och plocka upp mysoutfitten....inte bra för då skulle den upptagna mannen känna sig som hemma och det är det sista han vill när han har dirty tankar. Han vill ha en villig, snygg kvinna som erbjuder sånt som inte erbjuds i sänghalmen hemma hos frugan.

Sen finns det visst dom paren som har supersex och inte tittar åt någon annan...men jag tvivlar på att dom är så många eller håller så länge.

Män, mig veterligen har en sorts sex hemma med lilla frugan och en helt annan med älskarinnan. Med älskarinnan så kan han leva ut sina sexfanatasier, för det skulle aldrig gå hem hos lilla frugan. FÖR:
Frugan har ofta huvudvärk i sina myskläder, tjatar om räkningar och dagis....ofta trött av allt hushållsarbete då maken jobbar och sliter för att ha råd att ha en familj och en älskarinna. Varken familjen eller älskarinnan är gratis....bejbi!

Hade en killkompis en gång som inte kunde snuskig sex med flickvännen för hon var för fin för sånt, och skulle troligen inte ens gå med på det. Sen hade han en eller ett par andra tjejer som han kunde leva ut sina fantasier med.
Då var jag ung och oerfaren å tyckte att han var äcklig, men nu vet jag bättre...

När jag skriver detta inlägg så kommer jag att tänka på vår dåvarande bloggkompis pillertrillaren som ganska ingående tog upp detta ämne med gifta män. Synd hon inte bloggar längre...men vännen bloggar du så måste du ge oss adressen, ok?

Va på finfest här för ett tag sedan,,,,,nästan bara gifta män...å vad hade dom med sig: jo älskarinnan och vi var inbjudan som ev blivade älskarinnor.....
En man, väldigt gift och väldigt fin ring sa: Du är ju skitläcker ska vi åka till ett hotell å knulla?
Tack men nej tack....så billigt kommer du inte undan....då flinade han å sa...men du vi ses ju snart igen.
Jaha sa jag då.

Så som medelålders å läcker i storstan...har man sett och varit med om endel....och inte minst lärt sig massor.

Män är bra till några få saker och det kan ni nog lista ut själva....

Majsanyoucantcatchmepajsarn


BloggRegistret.se
^

1 kommentarer:

Anonym sa...

Mycket skitsnack på den här bloggen. Jag vet inte om du/ni är seriösa. Troligtvis inte eller förhoppningsvis inte.Vilka fördomar och mycket baktaladne om folk här. Det stinker!
Från en smart och sexig och läcker tjej i sina bästa år!