måndag 12 juli 2010

MallaMusselBralla


Jag trodde jag kände den där jävla Malla Brallan, men det visade sig att så inte var fallet.

Malla brukar fråga lite då och då om inte ungarna och jag ska följa med ut på landet, men va fan tror hon att jag är en bonnlurk eller? men nu var mina dåliga ursäkter slut och varmt som i helvetet, så jag stuvade in hund och ungar i pansarvagnen för att bege mig till "landet".

Jag såg framför mig ett fallfärdigt rött hus med typ våningssängar och en kokplatta och Malla komma roendes i en gammal sketen gisten eka, där barnen får simma på efterkälken, å jag tänker då minsann varken simma eller ro, då jag är ny mejkad o nymanikyrerad..Basta!
Vi stapplar oss ut på bryggan och jag satte ena klacken i springorna på bryggan samtidigt som jag svalde hela ciggen. Då Malla kommer farandes i värsta motorbåten med en motor stor som min bil typ. Malla hinner knappt angöra bryggan förens hon har fet ragg. Snyggingen frågade om hon ville ha sällskap. Malla tackade artigt nej, hoppade i land o knopade o knåpade fast monsterbåten. Langade ombord oss gjorde hon, gasade iväg och frågade vem av ungarna som ville köra båten. Ögonen glänste på min lilla T när han satt vid styrpulpeten och stortjejerna satt fastnaglade i fören som kuttersmycken.
Det tog 2 minuter i racerfart över till "landet" som visade sig vara värsta flådiga villan på toppen av ön, nu druttade jag nästan i vattet krampaktigt hållandes i min LV väska. Bryggan var inte heller att leka med, i storlek med en oljeplattform fanimej.

311 trappsteg upp till palatset och jag undrade nu om det var vätskekontroll halvvägs?

Malla tittade på mig som om jag inte var klok: Tänkte du gå upp eller?

Nja, inte fan tänkte jag flyga iaf om du nu trodde jag hade vingar.

Malla pekar på liften, då skrattar jag så jag nästan doin my pants. Skämtar du eller, ska vi åka lift upp. Japp sa Malla och lastade på all packning, men först ska vi bada på den privata bryggan. Och det har vi roat oss med hela dagen. Malla har guppat runt med sina taxöron och konstaterat att dom flyter så OP är onödigt.

Då kan du ligga där tills dom fryser till is så räcker dom längre....ha ha!

Barnen lagar i detta nu mat i värsta köket med panoarma fönstren, Malla och jag dricker gott ur Ikeaglasen och tittar ut över båtarna som åker förbi och i detta nu så flyger 5 vattenskotrar förbi i ljusets hastighet.

Vi tänder varsin cigg och skålar i rötjut och rosa skumpa o så vinkar vi till skotrarna. Som vanligt tar jag upp min mobilkamera med 70-200 å klickar runt. Nu ser jag en massa torn o annat konstigt som jag känner igen men inte kan placera. Skit i dom säger Malla med vattenspridaren i högsta hugg, det är ju bara stadshuset, kaknästornet och annat skit.

Men dubbeltornen då? Malla säger ähh det är bara Högalidskyrkan och där kommer vi aldrig hamna bruden, hajja! Inte för att vi inte kan, utan för att vi helt enkelt inte vill.

Malla är som ett båtuppslagsverk. Hon hör på ljudet vad det är för jävla båtar, skotrar, segelbåtar och tom om det är 200 eller 225 hästars, eller bogserbåt med för den delen.

Malla kan skryta med sin skepparexamen och vi har skrattat gott åt en sneseglare idag.

Idioten hade full segel på focken, apan hängde slak och dom gick för motor, vi höll på att garva ihjäl oss. Malla plockar vant upp megafonen och hånar dårarna och skriker att dom ska köpa motorbåt istället. Malla fick fingret av damen i flytvästen som numer satt lite bättre. Nä nu jävlar skrek Malla och benen gick som trummpinnar ner för dom 311 trappstegen startade motorbåten och gjorde och drog ut som en avlönad bitterfitta. Svallvågorna höll på att få sneseglarn ur kurs. Malla skrek i megafonen: Kom inte hit din jävla sneseglare och förstör vårt fiskevatten och vår utsikt, det pågår kräftfiske här din idiot och man kan inte segla och gå för motor samtidigt hajjar du väl.

När Malla kommer i land så är hon stolt och utbrister: Så här går det till på mitt ställe och mina fiskevatten, jag bestämmer serru! Nu röker vi Majsan! Samtidigt som hon kommenderar in småskitarna i sjöboden där dom hittar all sorts bråte som små glin behöver såsom: kräftburar, fiskenät, vindsurfinbrädor, flytleksaker och en och annan beggad motor.
Småskitarna har nu gjort fällor för fiskar, grävlingar, rådjur, älgar, mammor, syskon och förhoppningsvis en och annan snygging.

Vi sitter på altanen och gosar oss i vin och ljuger oss fulla.

En sak har jag iaf lärt mig, Malla varken överdriver eller tjatar.. Lyssnar man inte så skiter hon i vilket. Så det så!
BloggRegistret.se^

3 kommentarer:

pangis sa...

Ha ha ha Vad hade du väntat diog??:-) Njut tjejer!

ullrika sa...

haha! härlig läsning :D

Monica sa...

;) jag ska också till det paradiset bara jag får ihop det