måndag 13 september 2010

Fy katten!

Hade jag velat ha sex inför publik så hade jag nog haft ett annat yrke än det jag har idag och valt en mänsklig publik, men nähe nu står det en storögd fet kattfan som rullar task i takt med den takten vi kör på i. Kattfan ut o sätt på Majagräddnos eller nån annan kissemurra här i storstan.

Kattfan fattar inte vinken när han blir ner schasad oct utvisad på livstid från kärleksnästet. Kattfan blänger och går ut till vardagsrummet och juckar loss på en kudde, undrar just om kuddjuck förekommer ofta i huset på landet, ja förmodligen. Han trodde han var i storstan på galej och en plats på första parkett med hopp om att få vara en del av föreställningen.

Men nej du kattfan, snart åker du ut, om Majsan själv får bestämma!

Majsangillarinteandrakissemurrorpajsarn men djurvän som få


7 kommentarer:

Anonym sa...

Stackars katt.Hoppas verkligen att du inte är så elak som du låter.Och jag hoppas i så fall att du åker ut och inte katten

Majsanochmalla sa...

Vilken karl har glädje av en katt???? Karlar gillar möss bättre...ba satt du vet!
Å kattfan kanske rentav e din???

Majsanmuspajsarn

Anonym sa...

Djurvän som få??? Stackars levande väsen som är i närheten av dig!!! Bara för att man är irriterad på ett X, behöver det ju inte gå ut över de stackars djuren. Nej lär dig lite empati och ödmjukhet för fan.

Anonym sa...

Nej du min katt är i tryggt förvar hos mig bara så du vet. Min karl gillar inte möss. Det är ju för fan perverst. Min gillar mus. Djur har man väl för bövelen inte sex med. Äcklig snubbe. Men klart föredrar han sex med katten kan jag ju förstå din ilska. Men det är väl inte kattens fel?

Anonym sa...

Det är nästan lite läskigt att läsa Anonyms inlägg lite här och där. men ändå underhållande.

Miasomvartinochhälsatpå

Anonym sa...

Det förstår vi att du tycker! För du är så jävla sjuk i huvudet så det är ju självklart att du tycker att du blir underhållen. Ta för fan ansvar o väx upp till den mogna kvinna du så gärna vill vara istället.

Anonym sa...

Ehhhhh?????

Det där var väl en tråkig ton?? Man vet liksom inte vem som är vem i den Anonyma världen... tyvärr kan jag inte logga in med namn, men MajsanoMalla, detta är er bloggvän Mia från Gävle.

Miasomundrarvaddetärsomhänder.
Jag har Malla på Fejjan kanske bättre att skriva där?? För här verkar nån lite "halvklen" finnas... undrar hur många besök "hon" gör om dagen på bloggen?