fredag 24 september 2010

Skrattar gott!

Klart män gillar mus...men under en livstid har han kommit i kontakt med flera musar då eller?
Sen finns det vissa män som har det svårt att hålla sig till en mus i taget,,,,han har kanske flera möss han gillar och gullar med då?

I denna blogg så agerar vi precis så som vi skriver, alla historier är sanna, inga undantag eller?

Den som tror det måste ju vara "illa däran", som tex att Mallas kanin gick upp på natten och drack upp allt vin, mifflade i sig chipsen och rökte upp hennes cigg, ganska troligt va?

I går läste jag ca 30 sms från en "catlover" som tror på varje ord jag skriver, blir förbannad och ännu mer bitter. Vet inte hur många "smeknamn" hon har på mig, för att hennes man dumpade henne.
Sms:en handlade om hur dum i huvudet jag var, va synd det var om henne, hur ensam hon var och att hon inte kan försörja sig själv, att hon skulle skjuts omgående upp till den berömda röda stugan i norr, fast å andra sidan så kunde hon ju gå en bit men bad att bli hämtad i Månkarbo på Lördagen. Mer än 30 sms per dag skickar hon till sitt X, mannen som jag dejtar.
Och hon sjunker så lågt i sin längtan att komma upp till röda stugan att hon vill tom åka i min bil som hon kallar våpets bil....Nej du surru i min bil kommer du inte in, skaffa en egen!

Det här sms:et vill jag dela med mig av till Er kära läsare:

Detta sms stannar mellan oss, radera när du läst, tack på förhand.
Tror du mig när jag säger att hon är störd, lider av personlighetsstörning och helt lyckats med att kontrollera dig och din själ? (svara rakt och ärligt, du vet att jag inte fördömmer).

Vafan är du doktor fröken M? Eller stödjer du dina påståenden på din egna psykiska ohälsa, panikångest, torgskräck, minnesförluster av en tragisk barndom och alla andra fel du har.

Och är det inte undeligt att hon nämner mig i så gott som varje sms, skyller deras separation på mig. Vafan vi är väl vuxna människor som gör egna val här i livet eller?

Nu har jag ruttnat kraftigt på denna kvinna som tycker så jävla synd om sig själv, att jag kommer göra allt som står i min makt för att hon inte ska bli försörjd av x:et nåt mer, sluta snika på andras bekosntad. Ta för fan ett jobb som alla andra och ge fan i att skylla dina misslyckanden på mig å sluta ifrågasätta varför ert förhållande inte kunde fortgå. I sms:en skriver hon att det var väl inte så illa, vad var det som blev fel. Hot om det ena och det andra, allt för att bli hörd. 2 år har gått sedan separationen, 2 år av försörjning, skjutsningar hit och dit. Fatta att du är ett x med egen försörjningsplikt och ansvar för ditt liv.

Och hur jag väljer att skriva om vilka djur jag vill, på vilket sätt jag vill har du inte med att göra, och en annan sak. I löve animals bara satt du vet, men det hajar väl inte din störda hjärna.
Och jag var inte med på att lämna dina hundar på pensionat som du på eget bevåg slängde in hos ditt x, fast än han inte hade tid för dom. Och såvitt jag vet så är katten där och mår hur bra som helst. Vilken matte/husse slänger in sina djur där dom inte är välkomna? Jag skulle aldrig hä i väg mina djur av rent själviska skäl och absolut inte till någon som inte har tid med dom. Så mycket älskar jag dom och respekterar jag mina djur och andras djur.

Så en liten historia om en juckande katt får dig att gå i taket...grow up! Tror du på fullaste allvar det jag skrivit så utgår jag från att du ugår från dig själv hur du agerar i djurfrågor.
Släng djuren hit och dit, för att du inte har någonstans att ta vägen, inga vänner som hjälper dig med dom, säger rätt mycket om dig som person.

Själv har jag vänner som står i kö för att få ta hand om mina djur när jag behöver hjälp. Och nej oroa dig inte om att jag med mina kontakter kommer se till att du får en lgh här i Stockholm, vilket jag skulle kunna fixa fram på 5 minuter.

Majsanskaköpanykattpajsarn för att jag älskar djur!


7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker käringen ska anmäla dig till Polisen, djurskyddsföreningen, Feminstpartiet eller vad fan hon vill. Vet man att man tar hand om sina djur så behöver man inte "BollnäsGud/Gudruns" välsignelse direkt.

Det är nog bra "BollnäsGud/run som tror att du är den enda som vet att sköta djur! *GÄSP*


Men en sak tycker jag är konstigt.. Djurälskande människor brukar ha en god relation även till människor. Harru tänkt på att "BollnäsGudrun tycks ha grava problem med just den biten? Ensam, ensam och ensam.. Tror jag är hennes andra namn. Därför är hon så bitter.

Gå vidare i livet "Bollnäsgudrun" och tro inte att dina metoder är de bästa. Har nu karljäveln varit så ebarmerlig. Led honom bort från dig. Håll inte på att dra in honom i dina stalkingfasoner. Respekt är bättre än förakt.

Och du gör dig väldigt löjlig, du tror att det är någon slags stolthet att inte åka i vilken kärra som helst dit du vill. Du låter som min 10-åring som proklamerar hur barnsligt som helst att hon inte tänker ta emot glassen om hon inte får si eller så. Men hon är 10. Du 51. Hon har anledning att resonera bakvänt. Hon fattar inte bättre. Men du ska vid din ålder förstå dig på vad som är bäst för dig. Vill du åka till huset. Fixa det själv. Vad fan är problemet?

Tycker då jag då...

Pok

MalladirektfrånEgyptenbralla

Anonym sa...

Hm

Ninis sa...

Är det sant det jag läser??? Oh herregud Majsan... detta kan inte vara lätt!?

Käääääääääääämpaaaaaaaaaa!!!

♥ Niinis

Anonym sa...

Jag mår illa när jag läser hur du uttrycker dig om andras olycka. Att se ner på andra som du e hemskt. Man ska inte önska sin nästa olycka men i ditt fall vete sjutton.Om en stackars kvinna som är sjuk och har blivit lämnad blir bitter och kanske inte alltid agerar så himla klokt kan man faktiskt lite förstå. Men att den kvinnan som du är, som tydligen konkurerat ut henne inte kan ha vett att hålla tyst är ju svårare att fatta.Hon är väl ledsen och sårad och behöver få vara det. Dessutom sjuk och fattig låter det som på din beskrivning. Det låter väl inte så himla avunsvärt, eller?Vilka behov har du av att offentligt förödmjuka henne och hacka på henne. Snacka om personlighetstört beteende. Om hon skickar en massa sms, byt nummer för jösse namn.
Anonym igen och inteförattjagefegbarainteharnånblogg

Majsanochmalla sa...

Åh vad jag älskar anonyma kommentarer...NOT!!!

Majsan som tycker anoymskaskaffasigenblogg eller sättautsittnamnpajsarn!

L8 sa...

Jag håller fullständigt med föregående talare. (Anonym) Vidrigt att lämna ut andra på det där sättet utan att folk får komma till tals öppet. Det är din blogg, självklart får du skriva som du vill. Men som man skriver om andra blir man tagen för själv. Varför blir du irriterad på vad hon gör/skriver? Lev ditt liv och skit i andra. Framförallt om det nu var du som gick i mellan så skaffa dig lite ödmjukhet!
Mvh
/L-8

Majsanochmalla sa...

Ödmjukhet har jag i massor, speciellt till människor som uppför sig korrekt. Men när det går över gränsen då ruttnar jag kraftigt, mitt val!

Givetvis får man vara ledsen, händer att jag är det ibland me faktiskt. Men startar man något så får man ta skiten inte svårare än så.

Och hur var det nu? fanns det 2 sidor på myntet eller?

Och som sagt, vad är sant i denna blogg och inte har du L8 och anonym inte en aning om. Ba satt ni vet!
Majsan