tisdag 9 september 2008

Yrsa...

Stenius... Hon är kunnig, medkännande och väldigt vältalig!

Yrsa Stenius blev intervjuvad nyss´, på tv 4, om mordbilderna på The fucking Pirate Bay...

Om jag är en liten bitterfitta som bara känner, känner och känner igen... Och får ett litet utbrott om etik/moral och annat kännslobjäffs... Så är Yrsa Stenius min motsats. Det är bra...

Tack Yrsa för ditt sunda förnuft, tack för att du inser vikten av eget ansvar, etik och moral... Och tack för att du sitter dig i morgonsoffan och framför det på ett sätt som kanske kan ge bättre resultat än det jag/mina bloggkompisar kan åstadkomma... Eller så här.. Vi kanske behövs vi alla för att få igång en givande debatt i vad internet medför, som är av mindre god karaktär...

Pok

MallatyckerYrsaärentoppenjournalistalltidbralla
BloggRegistret.se
^

5 kommentarer:

Pangbruden sa...

Åhh det där missade jag!!! Men det låter riktigt bra! Skönt att fler reagerar och kan lägga in aspektern etik och moral.. allt kan inte bortförklaras med offentlighetsprinciper eller juridiskt dravel. Någonstasn har vi ansvar för våra handlingar. Vill någon ta del av förundersökningen kan man ansöka om det hos tingsrätten inte ladda ner på en olaglig sida.. eller hur? The pirate bay skiter ju fullständigt i upphovsrätten så varför är offentlighetsprincipen så viktig för dom? Kram raring!

Anonym sa...

Det är väl för att hon är just Yrsa Stenius som såna här saker blir hörda, jag tycker du gjorde ett bra jobb på din blogg o fick ju faktiskt igång en het debatt!

Puss

Anonym sa...

Har bara sett dina kommentarer då o då inne hos Fru P samt Ninis och igår blev jag nyfiken måste sägas att många bra ord blir sagda här inne om det mesta.
Känner igen mig i nästan allt,det är så mycket o mastigt att läsa just nu måste få ta sin tid,en mycket bra o tankeväckande blogg.
Bla detta med skilsmässobarn agerandet gentemot bittra x,arbetslöshet för oss oattraktiva? (om dom bara visste vad dom tackar nej till ;)över 35 strecket,moral etik apekterna gentemot familjen i Arboga...
Bra jobbat! :)

/Kram

Majsanochmalla sa...

Kolla på nätet.. Yrsa är en sköning!

Hej Garbo..

Taaack!

Välkommen hit!

Pok

Mallablirgladavnyaläsarebralla

ullrika sa...

det viktiga är att inte bara få debatten igång utan också levande och resultatbringande.

personligen förstår jag inte att etik, moral och vanligt jefla sunt förnuft försvinner puts väck hos folk som i vanliga fall borde vara kloka fiskar så fort de sätter sig framför datorn.

usch.

och heja dig som vanligt!