torsdag 7 maj 2009

Majsan...

Va fan..

Jag kan ju inte gå omkring och skratta för mig själv hela tiden.. Man kan ju för fan bli tagen för förargelseväckande beteende..

Hör här då..

Exet har ju tagit ut barnens pengar från deras sparkonton..

Banken gjorde ett olagligt övertramp, och därför fick bankdirren ta tag i problemet.

Eller så här.. När käringen som gjort en telefonöverföringen på order av exet, från barnens konto till exets konto.. Fick samtal från mig.. Och säger till mig (efter att hon pratat m exet).. Ja men då måste jag fråga dig varför du tagit ut pengar från ST´s konto!!? Riktig jävligt surfitteton..

MB: Va!?!

BK: JA... VARFÖR HAR DU TAGIT UT PENGAR PÅ ST KONTO?

MB: Ursäkta mig? Vad har du med det att göra? Är du advokat eller?

BK: JA... Varför har nu du tagit ut pengar på ST konto om inte exet får ta ut resten av barnens pengar!?!?

MB: Men du.. Nu kliver du över gränser för din befogenhet. Skit i det du så får du ett mindre problem. Svara på hur du genom ett telefonsamtal från pappan kunnat föra över pengarna till hans konto. Medans ni har som policy på banken att "ni får inte föra över pengar till föräldrarnas konton. Bara till barnens egna konton där föräldrarna har uttagsrätt, undertecknad av båda vårdnadshavarna?...

BK: *Gnälligt* Ja men du har ju tagit ut...

M: Nu får du ge dig. Jag försörjer mina barn helt själv, sen flera år. Och jag har tagit ut pengar för extradyra omkostnader som aktiviteter, kollo, försäkringar, glasögon mm, mm.. Som exet inte vill vara med och betala. Jag har hållit mig helt inom ramen för era regler och jag fattar fan inte varför jag sitter här och förklarar för dig hur det förhåller sig...

BK: Jamen.. Det är ju exet som spart pengarna...

MB: Men ärligt sagt... Ge hit bankdirektören... Du verkar ju både inkompetent och oproffsig. Skit i folks privatliv och gör bara ditt jobb! Och du.. Kolla du på insättningarna så ska du se att det finns andra som satt in pengar också.. (Jag är en hejjare på att tigga bankpengar till barnen när de fyller år , mormor mfl..osv.. Bra att ha när det kommer extradyra skojsigheter)...

BK: *Snipigt* Ja... Jag tror ju inte du kan göra så mycket åt det här.. Du har fel uppgifter. Ni har rätt till uttag "var för sig"..

MB: Men du.. Jag har alla originalpapper framför mig. Det har ju du lagt in i datorn i samband med pappans uttag mars 09..

BK: DET VAR DET VÄRSTA JAG HÖRT... ANKLAGAR DU MIG... BLABLABLA..

MB: Ja.. *gäspar*.. Ge hit dirren.. NU!

Dirren!!

MB: Blalllblallablalballalla... Men du kan nog fixa det här!??! *snäll röst*..

D: Jag ringer på ons.

Onsdag:

D: Jo... Ditt ex är ju väldigt upptagen. Men jag ser ju att det begåtts flera fel här och det här ska vi ordna. Du kan vara lugn!

M: Tack snälla dirren... Kollar du dessa konton på båda barnen också.. Jag behöver inga andra uppgifter än att även de kontona är orörda...

D: Absolut. Nu ska vi reda ut allt.

Allt är fixat, nu.. Fonderna återsatta, andra kontona orörda..

Exet mailar, lika galen som vanligt när han inte får jorden att snurra runt hans axel...

Du kan polisanmäla mig.. Polisanmäl dig själv också då!!!

Du har ju tagit ut pengar på barnens konto 2005!! Så polisanmäl dig själv ist!!!

Kolla, kolla, kolla... Jo men här har vi ju de uttagen.. Gjorda av pappan!!! 25 000/barn cirkus... Utan mitt medgivande.. Då också!

Då bryter jag ihop av skratt...

Fatta själva...

Jo polisen.. Jag skulle vilja anmäla mig själv här!

P: Va?!!?

M: Jo.. Jag vill anmäla mig själv.. Här har ni bevisen! *telefonöverföringarna som pappan gjort*...

P: Hörrrö.. kollegan.. Ta fram spännbältet...

*asg*..

Exet är fan i mig galnare än någonsin!! Kan man spännbälta honom ist tror du?

Pok

Mallaskrattarsåjaggråteråtskitenbralla


BloggRegistret.se
^

10 kommentarer:

Anonym sa...

Men.... tar det ALDRIG slut med tokerier för den mannen??

Min son, som är 20 och läser i Västerås, bor hemma hos mig nu över praktik och sommarjobb... han ska bjuda sin PAPPA på återföreningsfest för gamal Laget... annars har inte pappan råd att följa med..
Jag får ont i magen av sånt.. vill ge honom slantarna till kvällen... men nånstans har jag en gräns.. inte ska jag behöva betala för X:ets kväll... men jag hatar att sonen gör det.. men han vill ju ha med även sin pappa, såklart!
*SUCK*

Miasomskapåfotvård!

Majsanochmalla sa...

Mia..

Min HA är ju 32 år snart.. Jag har fan inte vant mig än vid att han betalar för mig ibland... Men både han och jag mår nog ganska bra av det. Det känns vuxet på något vis.. Hahha.. Hajja Mia.. Vi har vuxna män till söner.. Finisar båda 2.. Lyllos oss!

Pok

Mallanäegalningenärgalnareännågonsinbralla

Pangbruden sa...

Ja du Mallan..

Öppna du ett eget sparkontot till dina barn som ditt ex inte har något med att göra sen öppnar han sitt eget till barnen som du inte har att göra med.. Det verkar enklast.

Har han ont om pengar i dessa finanstaskiga tider eftersom han måste ta barnens?

Eller är det bara det gamla vanliga?

Suck vännen

PS.. Exet du behöver inte besvära dig med att lämna ngn sur kommentar på min blogg för att jag kommenterar till Mallans fördel i hennes blogg.. Jag betackar mig för sånt!

Majsanochmalla sa...

Pangisen.. Det är gjort!

Tack för du finns finaste..

Pok

Malladetkommermerakänsligtlägebralla

Inna sa...

Lyssna på Pangisen, hon är klok.

Hade exet varit en hund hade man skjutit honom för länge sedan...

pok

Maria sa...

Men Malla.. tack för stödjande ord.. men vet du vad? Jag skiter i det för kan man inte tala om vad det är utan bara visar ja hur ska jag då förstå? hahaha jag skiter i det helt och hållet :)

sofie sa...

Hoppas att vi inte blir ovänner du o jag nu,men jag har länge velat ställt den här frågan till dig om ditt ex. Är han helt IQ befriad karln? Jamen ju mer han tror han jävlas med dig ju mer ner i gropen han har grävt åt sig själv faller han. Då börjar man och fundera hur det står till där uppe. Kram

Garbo sa...

Har aldrig vart med om att den ena parten bara kan plocka ut stålarna,vi måste båda skriva under,det e ju vansinnigt om man kan tömma ungarnas konton så lätt!!
Det e tur du e som du e att du står på dig o rodar om.
/Kram

Herr o fru Lundin sa...

Har exet någon adress så jag vet vart hundbajspåsarna ska skickas?

PoK!

Matte sa...

Verkar ju inte klokt att det finns såna donkar.....