torsdag 1 april 2010

Påsar och GPSPå sina bilfärder genom dom södra förorterna så har man ju den stora äran att få se en hel del.

Några som man ofta ser och lägger märke till är männen med påsarna.
En tjock å kort med lite krulligt hår och en ganska stor flint, ser ut som en ostbåge i kroppen när han står och går.
Sen har vi vännen lång och smal med spikrakt hår som förmodligen inte har fått upplevelsen att få känna skummet av doftande shampoo gnidas in hårbotten for a väry long time.

Väninnan M som inte bor i förorten hade aldrig sett Helan och Halvan förut. Men jag förklarade att härute syns dom till dagligen med sina påsar i händerna. Inte mer med det, en timme senare så ser vi dom igen, typ en mil bort.

Väninnan M gapskrattar och pekar: Titta där är dom ju igen, hur fan har dom hunnit hit.
Inte vet jag!!! dom stoppade väl varsin raket i arslet och landade just här, seru M dom har ju vindruffsiga hår.

Men hur i helvete kan dom ha hunnit så långt sa M och kollade på grabbarna som stod och pratade och gestikulerade med varsin plastkasse i handen. Den lilla runda en Konsumpåse och den andra långa smal med en systembolagskasse.

( Nu spårar vi totalt M och jag å vi skrattar så vi kiknar )

Dom har nog åkt i sin privata Gulfstream, säger jag då!

Ja, troligt säger M då, med privatpilot och 5 snygga flygvärdinnor....Hur fan hittar dom?

Enkelt säger jag, dom har ju vasin GPS i kassarna, dom rattar bara in latitjud och långitjudd å så tokgarvar vi. Och vips så är dom framme precis där dom vill. Som några andra jättsettare med andra ord....Jättsettarna av Southern Subs!

Vad dom stod och diskuterade vet vi inte, men förmodligen hade dom sammanträde och väntade på att fyll-Eva skulle komma och stenografera på sitt fina vita block.
Hur i hela fridens namn skulle det se ut att se dessa "godingar" på ett finfint kontor och kassar i händerna som flyger åt än det ena hållet än det andra. Tur dom inte har slagit ihjäl nån med kassarna, men det är väl bara en tidsfråga.

Fyll-Eva sitter i fina korta kjolen och vita skjortan, med bakåtslickat hår och avbitna naglar och nu undrar vi om det inte vore bäst att ha hjälm på lilla skallen, påsarna ni vet!

Vi ser hur dom sitter vid sina datorer och ska läsa kråkfötterna som Fyll-Eva antecknat på mötet och så kliar dom sig i huvudet och undrar hur man använder tipex, för dom är ju inga hejjare på stavning, men vem är det. Fyll-Eva lutar sig över herrarna och erbjuder sig att hjälpa till, taxöronen hoppar ur BH:n och kliar en av grabbarna på nästippen och hennes besparingar i 50-öringar trillar ur. Jaja det är sånt som händer när grabbarna kontorsjobbar, en helt vanlig dag i Jättsettarnas liv.

Firmafesterna ska vi inte prata om, hembränt och begagnat trottoartuggumi som omsorgsfullt har rostats på kyrkans brödrost så att krispigheten är av Estrella kvalitet. Ja ni vet dom passar ju på när det är sopptorsdag i församlingen, bland pensionärer, mammalediga och annat löst folk. Gratis är gott tycker grabbarna och så tackar dom Jesus för kyrkans gästgvänlighet och den fina brödrosten.

När det är dags för dans så slåss dom om Fyll-Eva som ålar sig som en Cobra på dansgolvet till nån svängig låt, kjolen har för länge sedan ålat upp sig så att den redan hängade rumpan får känna på lite frihet i hettan av kroppsvärmen som sprider sig mellan alla dansanta festdeltagare. Är det nåt grabbarna är oense om så är det just Fyll-Eva. Båda vill smaka på hennes lustar, känna hennes boobs mot sin hud, grabba tag i röven hennes som om det vore dags för tough down.

Som oftast när dom sitter på sin favorit parkbänk i Gubbis då är hetaste ämnet just Fyll-Eva och dom diskuterar vad hon gör i/ och hur hon är i "sänghalmen". Sen kliar dom sig lite mellan benen, kanske av vällust kanske är det flatlössen som gör sig påminda som också är sugna på Fyll-Evas lustfyllda party flatisar. Fan vad livet vore rart om det erbjöds lite dänga med Fyll-Eva.

Dom är sköna dom här grabbarna all tänkbar lyx har dom: GPS i varsin kasse, inbyggd radio i skallen, wide screen innanför ögonlocken och varsin banan i brallan, vad kan dom mer begära?

"Where ever i lay my kasse that's my home" nynnar dom när dom strosar runt och letar sovplats.
Dom bjuder ofta in sig själva till Fyll-Eva, men där får dom inte plats för hon bor i ett kärl för pappersåtervinning i Årsta. Fast ibland kommer Fyll-Eva till boysen i skogen där dom byggt fina kojjan. En kojja som varenda lös hund lyfter på benet och pinkar in revir på, men det skiter grabbarna i deras kojja är som ett helt slott, skogen deras marker och dom pinkande hundarna är fina hjortar.

I deras rike finns inget annat än vackra ting och Fyll-Eva som drottning såklart.

MajsanochMgillarhelanochhalvanpajsarnBloggRegistret.se^

0 kommentarer: