onsdag 14 april 2010

Palma a love story!!!

Redan på planet till Palma var vi stupfulla, kärringen brevid oss sur som fan och 100 år äldre än oss. Vi köpte smokless cigaretter och blossade på tillsammans med våra alkoholhaltiga drycker.

Väskorna våra kom först på bagagebandet, så vi haffade dom och tog en taxi till hotellet. Svidade om och gav oss ut i partynatten.

Puro hotell, där vi stötte i hop med en urtrevlig mamma med son, vi partajjade hela natten på El Divino sen på deras jott som låg så fint i Port de Mallorca. Vilken jävla båt, den var ju nästan större än vårt hotell.

JB som han hette den lilla rackaren ville bjuda oss på lunch vart vi ville i världen i familjens privata Jet. Vi bokade tid följande dag och kanske står dom kvar där än, för vi var så trötta och ville bara sova. Här är brudarna som inte impas av varken det ena eller det andra.

Hur som så blev Jb lite stött men han ville iaf att vi skulle hälsa på honom i London, tja varför inte, vi får väl se.

Dagarna har kantats av shopping, sangria och blickar. Lite stranden hann vi oxå med, men vi satsade faktiskt stenhårt på party o shopping!!! Och sömn, shit vad tröttsamt det är att vara i gasen, vacker och ett party animal.

2 svenskar från Linköping hann sticka från en nota, sabba väninnan M:s nya mocka skor. Jävla idioter, men så skämdes dom rejält, bonnläpparna.

M som känner typ halva Palma tog oss in överallt, kindpussades med massor av bekanta och obekanta människor. Stående inbjudningar till efterfester, lata dagar på Puro Beach, hur skulle vi hinna. Nä det var ju just det allt hann vi inte med, men drinkarna dom gjorde vi inte avkall på.

Fantastiska resturanger har vi varit på, vilken sushi, skaldjur och dim sus eller vad det nu heter, det var M som åt dimmiga deg knytten, sånt sysslar inte jag med.

Sista kvällen, äldre herrar storgodsägare gjorde oss sällskap när vi lekte inkastare tydligen på en liten bar, typ hål i väggen.
Vi pratade om allt möjligt och vi hade det supertrevligt. Vi lovade att gå en runda med dom på golfbanan dagen därpå. Men gjorde vi det? Nej vi sov!
111 missade samtal från herrarna som såg sin chans att få stå bakom brunetten o blondinen och svinga klubban.

Är det nåt vi svingar så är det våra bodys å då helst på dansgolvet.....shake it!

Majsanlovespalmapajsarn
BloggRegistret.se^

0 kommentarer: