måndag 31 maj 2010

Spyor här och där..

Fy fan vilken dag.

Ok Malla lägger sig ner på golvet och blöter upp en blodpöl som varit torkad i 4 månader. Och den stanken mina vänner önskar vi bara våra ovänner.
(tur jag inte var med när den döda katten som legat x antal år på ballen och gottat till sig, skulle få sin sista vila, den stanken var tydligen nåt i hästväg. Jag hade turen att vara sjuk den dagen!)

Malla hulkar, jag hulkar, Malla springer och spyr i toalettetn och jag kräks i handfatet.

Vi tänkte anställa folk som vill gå ner i vikt och få träning på köpet, nej inte anställa, dom får betala 500 pix i månaden så fixar vi formen, BUSENKELT!

Sen kommer gas killen och monterar bort spisen och under den mina vänner gick inget bet på förutom dundermedel och morakniv...då hulkade jag big time å gaskillen skrattade.

Inte nog med det när jag ska lägga in skit i Mallas fina bil så lutar jag mig in i bagageluckan å obs bilen står i en backe, då börjar bilfan att rulla. Skriker som fan på Malla som undrar va fan jag vill.
Vill å vill, din jävla bil rullar hoppa in fort som fan, och det gör hon, kommer älgandes i sina röda lackträskor( bananaboatstyle) å bara garvar, drar åt handbromsen och säger åt mig att släppa.
Tur man har muskler i armarna som inte går av för hackor, tack träningen!

Nu ska jag äta pizza och tänka på alla substanser man blötlagt, nä fan heller nu blev jag mätt igen. - 111 kg på en dag inte illa!

Majsan

BloggRegistret.se^
0 kommentarer: