lördag 9 januari 2010

Mhää..

Alltså..

Kan någon tala om för mig vad det är för mening med att betala stuga, 1v, bensin för 2 bilar, 100 mil, hyra av skidutrustning, liftkort mm, mm. För att "testa" en halv dag?

Mitt ex och hans "nya" gjorde så...

Allt verkade så bra och lovande. Ja.. Förutom att exetkexet hade bokat upp fjällresan på min tid med barnen. Men så roliga saker vill man ju inte att barnen ska missa. Så områddning med dagtur till Åland, med skolkompisarna och missade pengar för min del löstes.

Så klart vill jag att ungarna ska få "skida sig lite" när tillfället ges. Och båda har längtat efter det.. Så det skulle ju bli toppen, trodde jag och trodde de..

Kl 23, 30 fick jag mess från barnen att de var framme, på söndagkväll. Kl 23 på tis kväll fick jag meddelande att de var hemma igen!?!? WTF?.. Naturligtvis sker all kommunikation vi barnen. Exetkexet vägrar låta mig veta något om barnen när de är med honom...

De vuxna (läs "nya") hade tyckt det skulle bli för kallt!?!? Ahmen va fan.. Kan man inte bara sitta inne, spela spel, gå ute korta stunder och åka pulka/skidor, laga god mat, tända ljus.. Mecka till en god Irish.. Typ..

Fy fan vilken toffel han är mitt ex. Visserligen är "nya" en riktigt surf..ta.. Tråkig, korkad och mesig. Men va fan.. Mina barns pappa borde väl slå näven i bordet någongång.. Nähänä.. "nya" och nyas dotter måste shoppelishoppa.. Fy fan! Jag kräks.. Hajja.. Mina barn fick sitta i bilen 100 mil för en ½-dags skidåkning. Men hade blivit lovade en hel vecka.. Inte konstigt ungarna är förbannade...

Eftersom jag skidat myckét med alla mina 3 kids, så vet jag vad allt kostar. Inte en krona under 15 000 har denne utnyttjade man lagt ut för en ½ skitdag... Ouups.. Skiddag, menar jag ju..

Om man nu betänker att exetkexet har lurat mig på hundratusentals kronor. Det skiter jag iofs i. Ett litet äckel, är han. Visst, men jag skiter i det. Och han har lurat min mamma på c:a 130 000 kr, som han vägrar betala henne åter. Så undrar man ju hur exetkexet tänkte...

Vad hans nya tänkte vill jag inte ens veta. Hon är inte snäll mot mina barn, ingen av de 3... Och det kvalificerar henne till årets idiot. 3 så fina barn och hon bara ignorerar dem. När det gäller hennes barn så ska de "curlas" i 1:a hand. Mina barn ska bara anpassa sig.. Är ju för fan inte klokt.. Att deras pappa skulle skydda barnen finns inte i hans register.. Åhnej! Barnen tar ansvar för pappas känslor och göranden.

Även om barnen alltid säger till mig hur det förhåller sig så brukar jag försvara exetkexet och "nya". Men i detta fall slår det alla rekord i idioti. Käringen är fan inte klok. Å inte är hon snäll heller.. Så fuck up på dig.. Käringhelvete. Till Blåkulla kommer du aldrig. Om du inte kan låta mina barn h en vettig relation med sin far.. Vik för fan hädan..

Mina kids ska ha tillgång till både sin mamma och sin pappa. Det är deras rättighet. Hajja det..

Ellr kanske det är för avancerade saker att förstå för en bonnkärring från landsbygden? Så kan det ju vara. Men barnens far har väl något att säg till om??! Hahhah.. Eller inte!?!? ;-)

Jamen... Va fan.. en ½ dag!!

Pok'

Mallanyaärenbonnkäringbralla
BloggRegistret.se
^

7 kommentarer:

Anonym sa...

Kärringar kan vara vidriga det har vi erfarenhet av,men att män inte står upp för sina barn är vidrigt...Hur i helvete är dom funtade,,,,Sivans son har fyllt år hela dagen idag och när tror ni den stolta fadern behagar ringa??? Jo kl 21.30.....Hur tror ni att han har mått?
Det finns en ny kvinna sen länge,,,hon kan väl förfan se till för pojkens skull där pappan brister att se till att få en hälsning...men det är klart hon är bara 24 år och inga barn, så hon är lite förlåten..Men det verkar som om kvinnor "hatar" männens tidigare barn.....
Vissa kvinnor har ett alldels för stort ego....
Barn är barn och ska älskas av så många som det bara går..

Majsanfullpajsarn och sivanrackapajsarndivan

Anonym sa...

Amen!

Grattis till lillkillen som sviks av sin pappa.. Eller vad man nu ska kalla han som ringde 21.30..

LT´s pappa ringde 14.30 på hennes födelsedag... Man blir impad va!?!? :.. NOT!

Fuck up! *visar fingret* åt alla de föräldrar som sätter barn till världen och sen inte bryr sig. Får asen inte barnens mor.. Så skiter de i ungarna. Fuck up... En gång till, på er farsor som sviker sina barn...

Pok

Malladekommerfådetdeförtjänarbralla

Majsanochmalla sa...

Sivan har bakat kakor som du kan skicka med ungarna till den goda fadern nästa gång dom ska dit....
Skit ska skit ha,,,,

Majsanbagarpajsarn

pangis sa...

Är du förvånad?? Det var knappast första gången och knappast sista heller..

Vädret i fjällen ändrar sig från dag till dag och det finns massor annat att göra.. De gjorde en stor miss som åkte hem men det är synd om kidsen för barn med rätt kläder på sig brukar ha kul ändå..

Dubbelsuck

Anonym sa...

Pangisen..

Du vet precis vad jag menar.. Hur många gånger har man inte "frysit inne".. Där uppe? Alltid med mys, spel god mat mm som tröst. Hur svårt kan det vara?

Men det är klart.. Det är ju bara mina ungar som tycker det är skoj att åka skidor. Inte så noga då vet du. Hade jag vetat hade jag åkt upp och tagit över. Det är ju så härligt med all snö och allt vad det ger.

Du.. Tack för du finns!

Kram

Mallakaninteåkaskidorlängrebralla

Inna sa...

Det ont i mig för dina fina ungar skull.
Fan att världen ska vara så full av elaka styvmödrar och toffelkarlar.
Mina barn hade ett helvete i flera år tack var eden elaka styvmodern och den svage fadern blev bara manipulerad hit och dit. Till slut fick alla upp ögonen för sanningen, men då hade barnen förlorat flera års relation med sin pappa. Och den är fortfarande skör.

Hur är man funtad när man skadar barn på det sättet???? Jag kan inte förstå en del människor.

kram Inna

Anonym sa...

Sköra relationer ja.. Det är helt rätt ord Inna.

Jag ser på mina små att de mer och mer söker sig till storebror. Och jag är så glad för den vuxna förebild de får hos Ha & Ha´s bästa. Och att Storebror har en "frisk relation" som han lever i och är lycklig i. Om inte den fanns så tror jag mina barn skulle må så mycket sämre. Jag vill inte att barnen har mitt och exets relation som förebild. Inte exet och hans nya relation heller. Den verkar skruvad, på något vis.

Jaja.. tack och lov för alla starka kvinnor..

Pok

Mallaledsnatbralla