tisdag 4 oktober 2011

Bordsplacering?


Jaajamensan han sitter med ansiktet mot gatan och hon med ryggen emot när dom intar sin middag. Tråkigt tycker jag. Som ett strävsamt gammalt par. Är det nåt jag aldrig ska bli så är det strävsam, never ever.

När vi åt middag så var jag alltid rizzlad och alltid vääääldigt uppknäppt och jag ska erkänna att jag ibland var naken. Då satt Meken och åt mig med blicken å plutade med läpparna för desserten var ju på ingång lixom. Fick hugga till honom med gaffeln jämt för att han inte kunde hålla sina lustar i schakt. Mjau!

Fast å andra sidan hur skulle det se ut att sitta i ett kök som alla ser in i helt sprojtans näck. UUUUU hemska tanke att se hänglökarna hoppa och guppa ner när husmorn serverar soppskålar, en i varje hand..hi hi.
Vilken syn!
Näpp med dom hängpattarna gör du dig nog bäst med kläderna på skulle jag tro. Å vilka kläder sen då. Alltid grå och tråkig, fast det gör ju så att den rödmosiga näsan sticker ut lite bättre. Och helt ärligt hängis så tycker jag att just den rödmosiga näsan är ditt signum lixom.

Nog om middag nu.
Meken har fått egen nyckel till lilla villan. Hans bil hemma, hennes inte. I flera timmar. Undrar just om man ska pipa över någon dag och visa hur en diskbänk ska användas? Eller knulla på hennes köksbord och då ha hela härligheten just där hon har sin tallrik. Lite extra krydda har väl aldrig varit fel. Smakar maten bra?


Själv ska jag nu lapa i mig lite gräddsås.

MajsanlolpajsarnOch hur många gånger fick inte maten kastas då den bränts vid då vi var upptagna med annat på köksbänken?


BloggRegistret.se^

4 kommentarer:

Not anonym sa...

Varför bryr du dig överhuvudtaget?
Hitta nån annan att äta naken tillsammans med och att vara dessert åt!
Låt det gamla paret äta som dom vill.
Han vill ju att du ska bry dig, du går ju själv i "fällan"!

Släpp mecken, gå vidare!

Majsanochmalla sa...

Jag bryr mig inte så mycket faktiskt, men andra kanske gör det. Jag äter naken när jag vill och med vem jag vill, my choise lixom. Även dom får äta som dom vill, jag bara observerar och klickar lite på tangenter. Och det verkar ju roa dig eftersom du tar dig tiden att skriva en kommentar, vilket vi uppskattar! Jag vet precis hur en meck som han vill ha det å jag är långt i från att gå i någon fälla, tvärtom!

Så jag hoppar vidare.....

Majsanhopparsmågrodornapajsan

Anonym sa...

Vetesjutton hur jag halkade in på den här bloggen...men fy faaan vilken sjuk jävla människa du verkar vara. Hoppas att inget av det du skriver på den här helt sinnessjuka bloggen är verklighet utan att det bara är dina vansinniga fantasier. Sök hjälp i vilket fall som helst. Usch.

Anonym sa...

Förresten glömde jag påpeka en sak till dig, stackars kvinna..Du är sannerligen en skam för mänskligheten, du måste må fruktansvärt dåligt och ha ett väldigt dåligt självförtroende. För att inte tala om din självbild, har du någon sån? Sök hjälp du arma varelse, tycker verkligen synd om dig. KBT, har du hört talas om det? Det finns även självhjälpsgrupper. Hoppas inte dina stackars barn läser vad du skriver, det vore otroligt tragiskt om dom skulle behöva se en blogg som denna vara skriven av sin egen mor som ska vara deras förebild i livet. Skäms.