måndag 3 oktober 2011

I går var jag förbannad!

Men i dag tänker jag What the fuck och dansar vidare. På mig är det som att hälla vatten på en gås, för jag bryr mig inte. Och när jag tänker efter så passar dom fint i hop, ser ut ungefär som syskon, likheten är slående. Och har hon oturen att bli kär i Mr hangaround så är hon illa ute.

Ganska komiskt för jag delgav mig av historien till hängmufflan då Mr FF hade i hop det med en av mina dåvarande bättre väninnor. Vilket sårade mig djupt, inte för det han gjorde utan att hon inte hade något vidare toppen omdöme. Och hängmufflan tyckte att det var det värsta hon hört, så gör man inte. Å så faller hon i gropen själv. Hon väljer bort vänskap för en man som inte gör annat än att förstöra vänskap.
Skit samma, jag tog tillbaka honom bara för att skriva den dåvarande väninnan på näsan och för att jag kunde. Och det är vad han förväntar sig att jag ska göra igen, men nej glöm det. Det är du inte värd. Inte ens för att du ska betala dörrarna du köpte till mig som jag själv fått betala. Men det gör jag så gärna, just back off!

Men mitt intresse för mannen i fråga har varit svalt sen dess. Han har varit på, jag har luskat och ertappat. Bara för att jag har kunnat. Att dom nu gör så här skiter jag fullkomligt i och bara beklagar att hon kanske blir en av dom som inte har samma styrka som moi. Vilket jag inte tror att hon har pga hur hennes liv sett ut.

Att hetsa x och pinfärska blivande x emot varandra är något av hans gebit. Och att såra bara för att det passar honom är så lågt, det betyder att han inte har koll på sitt eget känsloliv än mindre någon annans. Synd tycker jag att man väljer att vara destruktiv mot sig själv och de människor man drar in i sitt liv.

Utan vidare delar han ut bloggadresser, lösenord och visar sms hur dom än ser ut. Men alltid till sin egen fördel. Att kvinnor krigar och hatar varandra då verkar det som om Mr FF får någon slags betydelse, då är han någon. I sina egna ögon. I mina ögon är han bara ett förvuxet barn fast i en manskropp som fortfarande sitter fast i löplinan på gården.

Och jag skulle kunna be om förlåtelse till en av hans x för allt jag skrivit och gjort. Men det gör jag inte för jag vet att ursäkten inte mottages. Och jag blejmar henne inte!
Men jag har stor förståelse för vad du gått igenom och jag önskar dig all lycka hur ditt liv än ser ut idag.

Att mannen i fråga har utvecklat ett mönster och beteende är ingen hemlighet. Hur skulle han annars överleva i sin hets att få tag på kvinnor. Fast i denna historia tror jag att han mår sämst själv i för det är ju som en drog att få lägga kvinnor på rygg. Att skaffa sig uppåt tjack för att må bra, hitta en tillfredställelse för stunden. Sen tillbaka och må dåligt, för att försöka döva det som fattas honom.

As I wrigth så går grannfruns ena bästa granne förbi och blänger på mig genom min fönsterruta. Ser henne ofta och hon går aldrig så nära mitt hus och blänger med onda ögon. Finfina historier som målas upp här på gatan. Fast det skiter jag fullkomligt i, nästa gång kom in och ta en fika vettja!

Och det är nog bara en tidsfråga innan Mr FF försöker sätta på henne också, men han ska bara flytta in hos hängmufflan först. För jag betvivlar att han har sin lägenhet kvar, jag har ingen aning för jag har inte varit i den lilla bunkern som han kallar lyan för.

Men det som verkligen inte klär Mr FF är att han är så konflikt rädd. Ställer man till det så ska man fanimej ta ansvar. I alla fall kunna ha en normal konversation, men nej det funkar inte här. Dom trådarna i hjärnan verkar inte vara i hop kopplade på något sätt.

Och till sist Mr FF: Have a greatFuckinglife!

Majsanönskarlyckatillpajsarn


BloggRegistret.se^

0 kommentarer: