torsdag 13 december 2007

Äckelmagad å så...

Mmmm... Visst är det inte riktigt klokt!?!? Kan ulka & hulka bara jag själv fiser!?!? Eller när jag läser allt skitsnackande här på bloggisarna.

Min jättegoa/smarta/vackra/roliga bonusunge (Bu) har en slags hund... Börjar på St & slutar på Bernards. -Asstor!

När det var valp.. ( 65 kg) så råka jag lämna den med 2 kg smågodis i skål på bordet. Jag var tvungen att slinka ner på baren i hörnet och umgås/käka å ta en bira.När jag kommer hem.. Är skålen tömd... saltlakrits, kolor m papper, choklad... You name it var totaltjävlaspårlöstförsvunnet... Jag blir skitförbannad... Sätter mig på golvet. Pratar allvar med hunden! Säger till hundfan att det är ett jävla sätt att hålla på och sno mitt godis.... Båtsmanslookaliken lägger 25 kg´s huvud på bordet. Glor på mig med sorgliga hängögon en lång stund... Å lägger av en rap så att drägglet sprutar... Då börjar jag ulka... Å ulka.. Å ju mer jag ulkar desstomer fantasier får jag... Kräks förstås upp godis/middag å biran.. Hunden följde intresserat med mig in på toa där jag tokspydde. Å stod å glodde till jag var klar. Tandborstad å klar sätter jag mig i skitstora soffan och är yrslig... Då kommer fanstyget och sätter sig i mitt knä... Valp som valp tänker "doglasen"... Mordvapen tänker jag... Fast vi är kompisar iaf. Men jag vägrar ha med vattenskålen, maten och skitandet att göra...

Mallanotskitbralla...

^

6 kommentarer:

. sa...

galenskap i sitt esse,, satan vilken syn. det drar ihop sig att jag måste bjuda på en drink och se detta live. undrar vad vakten på GH på K-gatan säger om min rånarluva, funkar den?
fan vad jag gillar er blogg.

Majsan & Malla sa...

Grand hotel ligger väl inte på Kungsgatan...eller????
Rånarluva funkar i alla lägen... so sexy!!!!

Majsan & Malla sa...

Yes... And the time has come... Var är vår drink?

Ha en underbar helg Baristan... Å gör allt som vi skulle ha gjort!
;-)

Pok

Majsan & Malla

. sa...

GH= golden hits, trodde ni hängde där ???
men grand funkar, jag är allätare

Majsan & Malla sa...

*asg* Näeee... Det är bara Malla som får fylleslag och hämnar där emellanåt...

Mallafyllebralla...

Majsan & Malla sa...

hick..... e min enda kommentar här!