onsdag 19 mars 2008

Bara en nyhet....

Kanske är det något fel på mig? Kanske är jag miljöskadad?

Jag mår både fysiskt och psykiskt illa av morden på 2 små försvarslösa barn...

Någon/några visste att pappan var en fara för mamman och barnen... Ändå så sker det... Ändå läser jag i tidningarna, det gamla vanliga... "Åhhha... Näeee.. Det kan inte vara han... Han skulle aldrig göra något sådant... Blablablablaaa"... "Han älskade sina barn över allt annat"... Blablablaaa... Mmmm... Visst.. Älskade han sina barn... Men hatet till mamman var större... Har vi sett det förr!? Japp! Å det får hända igen och igen... För vi kunde ju inte tro!??! Sluta tro!! Ta varningssignaler på allvar! Satans.. Ska det vara så svårt att förstå?

Näeee... Jag tror inte att alla män är potetiella mördare...

Näee... Jag tror inte att alla män är kapabla till att mörda sina ex eller sina barn....

Men... Det är ett faktum att det är ett mansproblem... Inget samhällsproblem. För kvinnor gör så gott som aldrig så här.... Tack och lov!

Vad vi än väljer att göra i framtiden... Så är en 23-årig kvinnas liv förstört... Barnen hon fött/älskat/kramat och fostrat... Finns inte mer. De kommer alltid att "fattas henne"... Och hennes liv kan aldrig mer bli detsamma.... Aldrig!

Pappan... Då? Vad det gäller min inställning... Så vill jag inte ens uttala vad jag tycker/tänker/känner.... Men om han la sig i en hörna och självdog... Så uppfattar jag det som en välgärning...

Pok


Mallagråtermedmammanbralla


BloggRegistret.se
^

4 kommentarer:

Pangbruden sa...

Jag säger bara Amen! POK min vän!

Anonym sa...

*instämmer*

Anonym sa...

du har sagt allt!! *kram* Monica

SKONILSSON GRUPPE sa...

Jag är med Mallan.