måndag 10 mars 2008

Rent helvete..

..ja det ´har jag hemma i köket...
Ungarna har varit hemma från skolan i dag....magont/magknip o kräks, men det verkar som om hemma hos oss är dom lite "sjuka" mest varje morgon..

Hur som helst så piggade dom på sig frammåt eftermiddagen och då drogs allt pyssel fram...dom tröttnade och lämnade allt i en stor mess på både bord och golv, men när jag ropade så hajjade dom direkt att det var dax att plocka undan innan det började växa horn och svans på mig.

Bortplockat i ett nafs oc kidsen skulle nu göra tvål...ja läste på förpacknigen att det funkar att smälta i micron...ungarna lade tvålmassan i en fin dyr kopp och dom undrade hur många minuter i micron.. -ta fem minuter ropar jag och ungarna lyder för en gångs skull..

Efter 3.45 så smäller det till utav helvete och ungarna är helt förskräckta....-Mamma det har smällt en bomb i micron...Jag öppnar micron och det väller ut giftrök...typ!

Min fina kopp ett minne blott och tvål i hela micron....

Glömde visst läsa att man skulle ha uppsikt över smältningen av tvålen...
Ja va fan vi lever ju iaf...kram

Majsan
BloggRegistret.se
^

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jahaaa är det så man städar i micron.. haha

Anonym sa...

Snart är dom teens och då vill dom i allafall inte göra ngn j-a tvål!!! Been there min kära!!

resan mot ljuset sa...

Medge ändå att barnen ger oss erfarenheter vi näppeligen vill vara utan. Smågodis som pöser i micron tills explosionen är ett faktum är också uppfriskande. Lugnet - friden blir så mycket....hm.. lugnare.

Anonym sa...

hahaha varför stoppa du in kaninen hahahahaMonica