torsdag 27 mars 2008

Malla knäcker extra.. Å.. Blir kär...

Nu är det extraknäck som gäller... Stålars ska tjänas till en speciell resa i höst. Inte livsviktig... Men nästan! Så nu tar jag nästan vad jobb som helst! Hör av er om ni behöer jävligt bra arbetskraft! ;-)

Majsan som är en smart affärskvinna introducerade mig för en ny verksamhet. Tack vännen!! I like! En kompis, till en kompis, mammas, vännina ... Som sitter i Sydamerikas djungler, och mediterar, behöver hjälp att "hålla företagandet" flytande när hon finner "sig själv" i cocosblasten. Där kommer jag in... Jag tar dessa extrajobb.

I dag var det bedårande... Jag kom till "brottsplasten" med BMW:n... Inte bilen nu... Utan den på 3 hjul. Inneboende mannen, i 80- års åldern var med på noterna. Han var lite blyg till en början... Han hade bott i Sverige sen 64, Men kunde knappt någon svenska. Men han kom med "niven" när han förstod mitt problem med dubbelhäftande tejp... Sen kom han med Ramlösa.... Och sen, sen sjöng han finska folksånger för mig medans jag gjorde mitt. ... Jag fatta inte ett ord... Men det var vackert... Jättefint. Han följde mig som en hund med sin vackra stämma...

När förtrollningen bröts så blev jag varse att han behövde min hjälp att flytta tunga saker. Så klart sa jag ja.... Så där stod jag med bord och stolar... Å på väg att slänga upp en frys på axeln... Men Herre Gud... Han var ju gammal och ensam... Och han sjöng ju så fint för mig.... Fatta själva!
Då kom "chefen" å avbröt... Så då fick "grabbarna" rycka in. Det var nog bra för mitt "knäppa knä"... Men som sagt... Finska "Pinnen" var helt bedårande... Å lite kär blev jag nog...

Pok

Mallavekhjärtabralla

BloggRegistret.se
^

5 kommentarer:

Anonym sa...

vart går resan ;) ta hand om alla ubbarna ;) Monica

Majsanochmalla sa...

Asien... Med finungarna... Ska berätta öga mot öga varför denna resa är så viktig...

Har du och "skitungen" ;-) Det bra?

Pok

Malla

Anonym sa...

japp vi är hemma nu;) men hon är nu hos sin far ,

Pangbruden sa...

rilla på rillen..kosta hunra kronor..

SKONILSSON GRUPPE sa...

Jag är helt yr av alla kodord men fint lät det.