torsdag 6 mars 2008

Benhinneinflamation

..är inte så kul för mig, speciellt inte för mig när jag går ca 12-14 timmar varje arbetspass...
Rotar i hop lite cash,,,som typ bara låg och skräpade i en hörna.

Åker till löplabbet, får ta av mig strumporna,,,ratattaata...tur att naglarna var så snyggt nylackade i rött...Ja iaf så kollade han mina fötter i nån spegel och han kände och klämde...nice!

Sen på med strumpor och låneskor, det skulles gå på löpbandet, filmning av mina fötter.....tanken slog mig att tänk om killen som expierade mig går igång på att kolla fotfilmer.....ja va fan till mina fötter får han göra vad som helst.

Hittade fin dyr sko i svart...för jag kan inte ha vita fula joggingskor på arbetet heller... Sätter på mig mina nya fina skor och ber "snyggingen" slänga dom gamla, betalar och går....shit vad kallt om fötterna, aha nät skor som andas och släpper ut tåbiran....Så då blir jag lite snål och ångrar att jag kastade mina vanliga svarta dojjor, dom som gett mig benhinneinflamation...dom jävlarna skulle ju brännas upp egentligen.....Satte mig i bilen och funderade ut nån bra lögn för att få tillbaka mina skor...inte så svårt!

In i butiken som en virvelvind och skrattade lite försynt....-Du kan man ångra sig på skorna, kom ju på att jag kan ha dom när jag rensar ogräs på landet.
Han skrattar och ger mig dojsen....

Tänk om man hade ett landställe att åka till.....suck!

Majsanljugersombästapajsarn

kram
BloggRegistret.se
^

4 kommentarer:

SKONILSSON GRUPPE sa...

When the shoes give you ache
*drop 'em like it HOOOOT, drop 'em like it HOOOOT *

Ultraljud... hos en naprapat är vad du behöver.

Majsanochmalla sa...

...jag jobbar ju på att få frikort så det är ju toppen...jag haltar dit.... thanks!!

Pangbruden sa...

Men om Mallan blir ihop med Pölsemannen Preben så kan han ju köpa dit ett lantställe i present eller så och då behöver du faktiskt benhinneskorna. Enkelt! Puss

Majsanochmalla sa...

Ja det är toppen pangis...du e bäst!!
kram kram Majsis