tisdag 29 juli 2008

Bilgener... Finns det? Verkligen?

Kan finnas... Eller, vad tror ni?

"Helige Anden".. Är lik mig i mångt och mycket.... Vi har "sammalika" färger.. Vi är envisa som synden, vi har samma typ av humor... Och vi är "lika många".. ;-) ... Det har gått bra för honom ändå... Och som mamma så är ju jag både nöjd och glad... Utom för en sak... Stackarn har ärvt min blödighet för... bilar!?! (till hans försvar måste jag tillägga att han är blödig när det gäller, sina småsyrror och djur också)..

Men bilar!?!? Kunde han inte ärvt mitt sinne för färger eller något ist? Nähänä... Det funka tydligen inte alls..

Och nu är läget, han/frugan har en bil som är underbar... Men mätaren har dragit iväg... Snart börjar de dyra reparationerna. Det hör till! Eftersom det är mycket bilsnack här nu, så för jag det på tal... Han blir asförbannad... "-ALDRIG I LIVET ATT JAG GÖR MIG AV MED VOLVON! BA`SA`T du vet!" Å så får han den där envisa minen... Som gör att jag vet att att hellre än att sälja bilen lägger han ut mig på "Blocket" till försäljning... Och att säger jag ett ljud till om hans älskade bil så blir det verklighet.. No mercy... Här inte..

Så nu önskar jag, mer än någonsin att jag vinner storkovan.. Då kan jag skydda honom från det traumatiska ögonblicket där reparationerna överstiger bilens värde... Vi i vår släkt tål tydligen inte så´na bilchocker. Vi är lika känsliga för så´nt som vad andra, normalt är för... Att hemmet , brinner ner, arbetslöshet.. mm, mm.. Så skona oss Gud/run...

Samtidigt så är det också så här... HA har stort förtroende för mig.. För nu när jag är på rekreering av "min bilchock"... Då får jag låna "Pärlan"... Sonen och hans fina, delar med sig och månar. Ändrar sina planer, på sista semesterveckan, för att jag ska kunna ha deras bil. Det uppskattas... Väldigt mycket!!! Tack där!

Näe.. Nu ska här badas.. Trollungarna är hos trollmor (Oajjajjajajbuff) igen.. Harmoni råder och jag... Njuter av varje sekund med Volvon.. Vi är ju så "snygga ihop"... ;-)

Pok

Mallatrollmorsbralla
BloggRegistret.se
^

1 kommentarer:

Anonym sa...

Jag ser framför mig hur ni glider fram på vägen =)
Två snyggingar tillsammans.

Ha det så underbart med dina älskade trollungar!

pok

Inna