söndag 8 mars 2009

Majsan o Mr Toronto

Året innan i Marbella innan jag träffade Mr Spain så träffade jag Mr Canada/Toronto...

Så här gick det till:

Majsan ung och snygg ligger och solar på stranden...Ung snygg vältränad, brunbränd canadensare...blickar möts och poser sker på standen/ i vattnet.

Solens strålar värmde inte längre och jag packade ihop för att gå hem, då äntligen vågade han sig fram för att prata med mig...Han hette Bill och han ville se mig igen.
Får jag bjuda ut dig i kväll? Jag åker om 2 dagar....
Nepp, men jag är här på stranden i morgon, kom då om du vill....är det nåt jag inte är så är det lättköpt...nej här får man kämpa.

Morgonen kom och det var oväder...fan Majsan sa jag till mig själv,,,nu kommer du inte få se honom igen..ganska förbannad på mig själv, varför så jädrans principfull?
Slängde iaf upp kameran på axeln och begav mig ner till standen. Vågorna kastade sig emot vågbrytarna och det var vackert...Stannade kanske 1 timme sen gav jag upp...å lovade mig själv att nu räcker det med principer hit och dit.

När jag nästan tagit sista livet i trappan upp till standprommenaden så hör jag Bill ropa mitt namn....

Majsan I never thought I would see you again. I´m going tomorrow and I want to spend my last hours here in Marbella with you, ok?

Vilken lättnad att få se honom igen och jag följde med honom till gymet och så skulle vi ses på kvällen.
Wow vilken kväll å vilken natt....sen åkte ha hem till Canada..

Men det dröjde inte länge förens han kom till mig i Sverige..sen hälsade jag på honom när han jobbade i London....Va jag inte visste då var att jag var gravid i nästan 3dje månaden.

Han ville att jag skulle flytta till honom i Toronto, han ville ge mig ett bra liv där...å jag var kär men jag behövde fundera....å det gjorde jag i Benidorm, med bästa kompisen i 2 veckor....

Efter dessa partyveckor så fick jag så ont i magen när vi satt på planet hem...å väl hemma så var det bara att åka in på skrapning...no more bejbi kvar!!! Gravid i 4:e månaden....å jag fick inte ens välja denna gång...jag hade ingen aning! Tänk vad en regning dag/natt i Marbella kan göra..

Men jag ska nog leta upp Mr Toronto på Facebook....han har nog egen läkarpratik vid det här laget...

Här kommer en låt vi lyssnade på i min lägenhet i Marbella,,,han kunde texten o vicka på höfterna me...han sa jag var hans svenska ängel!!! wow!!!!Även denna låt får mina tankar att söka sig till Marbella och vår natt tillsammans


Majsanharlevtettroligtlivpajsarn å dettänkerjagfortsättamed!!!


BloggRegistret.se
^

2 kommentarer:

sofie sa...

Den här gången var det inga roliga slut på inläggerna du har gjort men jag tänker på dig.Kram

Anonym sa...

Så länge ni spelar världens bästa band, accepterar jag vad som helst mina flickor!
Lyssna på den här:http://www.youtube.com/watch?v=3NmmLvfzMuE

Innasombordesovitförlängesen =)