söndag 29 mars 2009

Min älskade 9-åring..

LT fyller 9 år i dag..

Jippijahoo! Vilken speed det varit sedan kl 07,00..

Nu väntar aktiviteter hela dagen! Mamma-LT tid.. Bara hon och jag ska gå på bio, och sen shoppa järnet på BR-leksaker.. Presentkort is da shit! Sen blir det kalajs i påsk..

Pok

Mallastoltlyckligmammabralla
BloggRegistret.se
^

6 kommentarer:

sofie sa...

Grattis LT,hoppas du får en rolig och härlig dag.Kram

Anonym sa...

Grattis LT hipp huuurra! Vicken bio ska ni se? Ha en strålande dag! Kram monica:-)

sofie sa...

Majsan och Malla ni tänker ju ställa upp i Idol 2009 så jag tänkte i morgon ska jag lära er vad konkuräns innefattar på min blogg kanske om det är oki för er?Jag tycker liksom attt ni borde få en sån lektion gratis,så ni är förberred på vad det innebär.(menar i morgon kväll måste samla mod först.)Kram

pangis sa...

GRATTIS finaste härligast eunderbaraste LT..du för mig okända flicka som jag känner så mycker för.. och din mamma.. hon är bäst! KRAM med kärlek i!

Maria sa...

Grattis Grattis lilla T på din stora 9 årsdag!

Tack för alla visa ord om A! Hittade inte artikeln i Mama tyvärr. Det har börjat lösa sig lite iaf och det är skönt! vissa saker måste jag ju hålla med om att han gjort men det är mycket snack också. Kram kram till dig och din T

Maria sa...

Jag mailade lärarna och talade om vad jag tyckte. Man nedvärderar inte ett barn för att lära rätt liksom. Verkligen inte. Jag berättade att om hela lärarkåren tror på varandra hela tiden, vem ska tro på A? Jaa.. dom vaknade iaf och straffet med att sätta A i 9 an 2 veckor blev inte av.. dom har börjat tala om för honom när han gör något bra. Så nu hoppas jag det fortsätter. Sen får ju killarna sms på lektinstid där det står..
-Stör lite så får vi gå tidigare..

Hmmm nej det är inte bra. Dom gör då inte det men det bevisar ju att det inte bara är A och D som är bråkiga och störiga. Nu tycker a att det är roligare i skolan tom.. ett tag iaf :)

Kul att hon gillade bubblorna hahaha du också då förstår jag hahaha.