tisdag 21 april 2009

05,58... RING!!!! RING!!!! Majsan här!!!

Jag har ju haft sovförbud i natt... SömnEEG, kl 07,45.. Hur tror ni det gick? Klart jag somnade till framåt morgonkröken. Mina smarta barn hade ställt alla 3 mobiltelefonerna med någon slags intervall... Så fort jag slumrade till from kl 03.. I natt drog någon bizarr melodi igång... Om jag kände mig trakasserad och psykad.. Äsch! Varför tror ni det?

05,58..

MajsanPajsarn: Du är väl vaken? Blablablabla inga respengar.. Blablabla, *dammsuger på något larmuppdrag*.. Blablabla Turkiet... Bla bla.. Bla.. Golfresort.. *för ett jävla liv*..

MallaBralla: Näe... Detta är en telefonsvarare, vad god lämna meddelande efter tonen, PIIIIIIP. *pang på med luren*..

Inte för jag vet hur det gick till, jag hade ju kaffeförbud.. Men 06,45 satt vi i bilen på väg. Jag hade helt sonika leasat ut ungarna på frukostmöte hos kompisar. Tack där C & L!

Malla: *ringring Majsan*...

MP: Hallå!!!! DET ÄR KRIS.. DU MÅSTE HJÄLPA MIG!!!

MB: Chilla lite nu.. Kris!?! Vad då kris?!??! Thors mamma har kris! Vi har bara lite "skit i maskineriet".. På sin höjd! Spit it out!

MP: Jamen hajja läget... Blabla resepengar, blabla gasräkningar.. Blabla Elen.. Blabla din lön!?!?

MB: Du.. Har jag tolkat dig rätt.. Du har inga pengar.. Så därför kan jag ta din resa och du betalar ut min lön så jag kan ha det livat i Turkiet!??! *retas*...

MP: JA... Jamen.. NÄEEE!!!!...... Men så här.. Mina kundjävlar har inte pröjsat.. Påsken, livet, kanske lite sena fakturor... Och nu är det mindre än ett dygn innan vi ska åka.. KAN JAG LÅNA DINA PENGAR?!?!

MB: *tänker, tänker, tänker* Kan vi lägga på!??! Nalle Phu intog just min kropp...

MP: FAN JAG BLIR GALEN, DU OCH DITT JÄVLA NALLE PHUSTUK.. DU BEHÖVER BARA SVAR JA!!!!!

MB: Hej då...

2 sekunder senare:

MB: *Ringring*.. Joå.. Vi får väl göra så... "That´s what friends are for" *doar som fan*....

MP: ÅHHHH.. DU ÄR VÄRLDENS GULLIGASTE, SNÄLLASTE... RARASTE.. KAN DU TA MINA STÄDJOBB OCKSÅ!?!?

MB: På kryckor!?!? :-S ... Njae.. Vi tar det sen.. Jag ska strax in på EEG..

MP: Men du... Jag växlar in hela din lön.. Så får du kanske någon fin märkesgrunka från Turkiet.. *kvittrar som en annan bofinken Knut*.. Bye, bye darling!!! *Pang på med luren*..

MB: MEN HALLÅ!!!! Hyra, mat, nya sommardäck... Fredagsmys!?!?! HALLÅ!!!! HALLÅ!!!!
JAG MENADE FÖR FAN ATT VI SKULLE DELA!?!?

*Sjuksköterskan ropar upp mitt namn*

3 timmar senare.. Majsan är spårlöst försvunnen... Pengarna likaså!!?!? Jaja... va fan... Som sagt.. Det är trots allt bara en vecka.. Vi kanske gillar kaninmat fast vi aldrig har provat förr? Det kanske kan vara spännande att joddla runt på blankslitna däck.. Men vet ju faktiskt inte förrän man provat.. Som sagt.. Det är trots allt bara "lite skit i maskineriet"...

Pok

MallahurkandetkommasigattminapengarskatillTurkietmenintejagbralla?!?BloggRegistret.se
^

3 kommentarer:

Anonym sa...

Malla din jävla inte svara i telefonen bralla...försökte nå dig efter att jag vittjat brevlådan i går....men du är ju så jädra upptagen då dina kids kommer...
Så när du äntligen svarar nu på morgonen så är det väl inte så konstigt att jag har panik....du är ju ett jävla orakel av rang..

Hoppas dom inte hittade några fel på dig...å skulle det krisa för dig gumman så finns det hundmat, syrsor, zophobas, fryst råttbebisar, kaninmat, hö och vin...och vill du banta så finns det råttgift uppe på vinden...och om musen din blir vild,,så har jag 2 gigantiska råttfällor i översta lådan i köket...

Tack och hej leverpastej...
Majsanfixarpajsarn

pangis sa...

Du får komma till mig.. Mallisen..

Turkiet.. blahablaha.. Vad är turkiet mot en Pangis??

Du är nog världens bästaste..

Sömn EEG har min dotter gjort.. BRA att du får göra det.. och hoppas allt såg fint ut..

pok

sofie sa...

Eller så får du komma till mig o få lite Norrlands luft,det är kanske det du behöver.Kram