lördag 17 maj 2008

Byte av bransch


....hungrig var jag och kollade in i väninnans "Fort & fel´s" kylskåp....och upptäcker till min förvånining att jag är i fel bransch.....Brand och säkerhet är ingenting för mig längre,,,,nej jag ska bli kallskänka,,,det kommer ni oxå att tycka när ni ser hur duktig jag är...Titta och njut!!!

Lämna gärna en kommentar vill ju veta vad ni tycker,,,,,gör även jobb på beställning som tex bröllop...


Majsankallskänkspajsarn
BloggRegistret.se
^

10 kommentarer:

Anonym sa...

Ser att ni oxå har haft en kul kväll! Själv tror ja att ja e på väg att bli blind - tequila, cointreua å hallon e mums! Ja bjuder på de när vi ses om ni törs. men faaan va bakis j ae.

ska läsa era underbara inlägg när ögongén är me igen.

pussåkfram

Anonym sa...

Haha! Den där patetiska uppläggningen passar nog bättre till en skilsmässofest;-) Fast det ser liiiite italienskt ut också!

anna wintour sa...

Jag har läst i andra bloggar att du inte kan laga mat ha ha säger jag bara.

Jag är bättre än dig för jag står för mina åsikter. Du är anonym feg ynkrygg. Om du visar bild på dig så tar jag tillbaka det jag har sagt annars så suger din blogg mer än min

den elaka köttbullen är arg

Anonym sa...

Tjena tjejer! Nu är vi igång här! Sitter i soffan med varsitt glas vin laptoparna i knäet. Social samvaro i it-åldern.... Vi lär höras ikväll:-)

Majsanochmalla sa...

din knäckehäxa du vill bara ha sex med mig...och jag fixar mat på annat håll, finns så många söta fruar som så gärna "cookar" till lilla söt storbystade mig...

pilutta dig tuttlagarintematpajsarn

Majsanochmalla sa...

Hahahha... Nu är du så där komplexfylld igen... Bättre än vem då!?!? Snälla nå´n då... Är u bättre än oss!??! Ska fråga min mamma vad hon tycker i frågan...

Pok


MallalagarmattillMajsanbralla

anna wintour sa...

Jag är den som bestämmer vett & etikett inte någon magdalena ribbing. Du kan ju läsa hennes bok om du känner dig osäker. Jag är den folk ska anpassa sig till och inte tvärtom. Du verkar inte förstå vem du har att göra med. Jag är den som vet, kan förstår och är den andra följer i vett & etikett.

Kan du säga mig vem det är som avgör vad rätt beteende är? Magadelna vill bara tjäna lite pengar men vad vill du? Du ser till att hon tjänar mer än vad hon är värd när du ens nämner henne. Hoppas att hon kan (make it up to you) se till att du blir rik också. Om du nu gör reklam gör reklam för dig själv inte någon som påstår sig vara en profet.

Om du förlitar dig på andra fine, men jag har inre trygghet och behöver inte någon loppa i världen som ska tala om för mig vad som är rätt eller fel, jo om kungen yttra sig skulle jag lyssna. Resten är för mig loppor när de kritiserar.

Majsanochmalla sa...

Men jag är ju Kungen... Eller vad det Gud?!?!

Pok

Mallakunggudbralla

Malin sa...

Mallan - du är nog Gud...tror jag...eller Gudrun!

Majsanochmalla sa...

Hahha.. Jaeee... Jag ÄR Gudrun...

Så klart!

Mallakanonkulabralla