söndag 1 juni 2008

Hmmm...

Sonen, en kompis till honom, jag, Majsan och några kompisar till var på "skrattfestival" igår. Några ståuppare var riktigt bra.. Andra!??! Inte alls min typ av humor.... Lite väl mycket "under bältet".

En i sällskapet börjar mitt i "ståuppandetunderbältet" tala om för mig att det minsan var min typ a humor.. ?!???!? Jaha!?!??! "Njae, sa jag... Jag är nog ganska iskall mot den här typen av humor"..

Näeee... Skrek den andra personen... Du gillar så´nt!!!

Näe... Sa jag.. Näeee... Sa "Helige Anden"... Morsan har aldrig skrattat åt så´n humor...

Joho... Skrek personen igen...

Senare på kvällen sätter vi oss på en uteservering. Urmysigt! Vissa åt, och vissa drack bara... En efter en troppar sällskapet av.

När vi var bara 3 kvar, började disussionsvågorna gå ganska höga... Inte riktigt mina då... Men ändå. Lite jobbigt för våra medgäster. Ämnet var iofs intressant. Men kanske inte för alla runt omkring...

Den som var mest aktiv i diskussionen, missförstod konstant det som sades. Anklagade än den ena, än den andra för att ha sagt saker som inte alls var sagda...

När jag för 3:dje gången försökt korrigera missförstånd, och blir avbruten... Så avslutar jag och säger "Hej då" och går.

Helt klart... Så stämmer "När alkoholen går in, går vettet ut"...... Och det är inget roligt för någon.

Ändå var det en mysig dag i går.. Sol, underhållning, kall öl.. Och najs att träffa sonen...

Nu ska jag ut i solen och mysa igen... Jag är helt lost på att vara ute så här års!


Pok

MallaterapibrallaBloggRegistret.se
^

6 kommentarer:

Anonym sa...

visst ärdet sant som du säger !!
Men det konstiga är att dom som havnar så där i diskusjoner ofta inte har det lika trevligt, varför skärper dom inte till sig då??
kan man ju undra!
*kram* Monica

Anonym sa...

sånt fok orkar jag bara inte med... brukar gå undan hellre än att ödsla energi.. kram

Herr o fru Lundin sa...

Sorgliga e dom som tror de känner en så in i h*vet - och försöker intala en om d... energitjyvar e deras eg namn. Schläpp och skit i´t, de lönar sig inte iallafall...

Pussåkram

Anonym sa...

Säg inte att det var dig dom var tvungna att skydda lilla stackars Björn i från?? denna oskyldiga lilla blonda varelse?

http://livethosmig.blogg.se

Mia

Majsanochmalla sa...

Hahha... Mia... Inte från mig... Men hade min äldsta dotter varit med hade grabben fått det tuffare! Hon är kär i BJÖRN!!!

Pok

Mallaharfaktisktgränserbralla

Anonym sa...

det tråkiga är när det är personer man gillar som är så där jobbiga att ha å göra med. det tar på krafterna att alltid försvara och förklara och försöka förstå. eller krypa för för att inte reta upp.

mjau.