onsdag 10 december 2008

Lågkonjunktur..

Jojo... Lågkonjuktur var ordet, för dagen..

Eftersom jag är kvinna.. Så har iaf jag gjort mitt bästa för att motverka den.. Jag shoppar ju hela tiden. Så ge inte mig skyllen tack!

Sen har jag tänkt på en sak.. Alla kvinnor, jag känner... Uppfyller sin plikt.. De shoppar ta mig fan hela tiden! Så.. Alltså.. Vilka har slutat shoppa? Jo! Männen...

Och då är det så.. Att jag har "spionerat".. En hel del. Då upptäckte jag att män och kvinnors shoppande ser olika ut.

Kvinnor köper allt, hela tiden.. Fråga inte mig vilken kromosom som ligger bakom det. Något som kvinnor verkar extra galna i är:

- Burkar
- Doftljus
- Allt på IKEA, NK och alla andra butiker.
- ALLT PÅ REA.

Det kan tyckas dyrt & oansvarligt.. I dessa depressionstider. Men jämför man med männens shoppingmönster så är det "peanuts"..

- Nytt hus
- Ny bil
- Nytt företag
- Ny gräsklippare, så´n man sitter på
- En HD... För det har ju alla "coola snubbar".. Som har en slant över..

Nu har "gubbsen" slutat handla... För det är ju KKKRRRRIIIIIIIIS... Ojojoj!

Klart som fan det blir kris... Kapitalvarorna "simmar ju runt i ett sunkigt syrefattigt akvarium".. Ett och annan bil kanske köps.. Ett hus? Big nono!!! Företag? HAHHAHHaaa. BIGBIG NONO! Osv..

Å mitt I "stormens öga" springer vi kvinnliga samhällsmedborgare runt och försöker kompensera Jeepar, hus och företag som inte blir köpta... Genom att handla järnet.... IKEA-NK... Det hjälper ju inget vidare..

Ett jävla doftljus kostar skjortan.. Typ en hundring.. Mycket pengar för något man bara bränner upp! Men skitsummor i sammanhanget!

Nu har jag kommit på en lösning.. Det är "att förena nytta med nöje".. På ett plan som överstiger Nobelprisnivå...

Taaaddaaa....

Kvinnorna tar ensamma hand om shoppandet! Japp! Ge bara era kontokort/nummer till oss så löser vi problemet pronto!!! Vi tar hand om allt från doftljus till företagsköp... Hit med kontonummret bara!

Ekonomin kommer stiga som en raket... Som sagt.. Kromosomerna kan vi skita i.. Men att vi kommer "klara biffen" kan jag garantera!

Sen en annan grej... Skulle vi misslyckas... Ja men då verkar vi kvinnor vara helt fenomenala på att "gilla läget"... Man kokar bara lite "soppa på en spik"... Går och pantar lite flaskor och bjuder in sina vänner och delar en dunk vin.. Å kommer på nya ideér...

Nu.. Ska inte ni män känna er värdelösa... Vi kan nuppa med er.. Det är ni jättebra på.. ( Iaf vissa av er).. Näeee... Teamwork är bra! Men det är ju som vanligt... Man ska inte "gå över ån efter vatten"...

Nobelkommitén i ekonomi... Ni kan sätta in mina pengar på SHB 6137- 612 453 528. Jag vill gärna sitta brevid Anders Borg. Sen skulle jag uppskatta om jag fick sjunga karioke isf att dansa..

Tack på förhand!

Pok

MalladelaraltmederröstarebrallaBloggRegistret.se^

5 kommentarer:

Anonym sa...

så jävla sweet att se er som etta på bloggregistret.
ta det från en som vet, DET BLÅSER DÄR UPPE.
grattis som fan

/ KUNGEN

Majsanochmalla sa...

Du äe vår förebild!

Pok

Mallavetattduröstarbralla

Majsanochmalla sa...

Du e bäst min Malla...du har stenkoll....du kommer att få pris o jag sitta i tv soffan...jag bara vet de...kramisar vi i gråzonen

Anonym sa...

Man KAN köpa DOFTLJUS på IKEA för 19:-

Miasomärdoftljusjunkee

ullrika sa...

kloka mallan! jess, shoppning är medicinen. å då menar jag inte mot depression utan mot lågkonjunktur. har ett inlägg i ämnet som legat opublicerat i flera veckor. får se om jag vågar så det dyks upp nån gång!