tisdag 23 december 2008

Magisk jul

...jag och min släkt firade jul hos mig i går, ville inte att barnen skulle behöva vänta på sina julklappar så många dagar... dom firar ju med sin pappa i år.

Vi åt och öppnade julklapparna, ingen dryg tant, ingen för full farbror, utan allt var så lungt och städat, fast vi har aldrig haft några tokiga människor i släkten,,,tur för oss!

Barnen fick nu öppna sina paket från Mr Mek/ Mr Tomte, både barnen och jag stumma över vilka fina saker han köpt till dom.

Min glada härliga mamma hade köpt en stekpanna till mig,,,,nu är det så att jag har 2 stycken redan och lagar inte bättre mat för det,,,,,men tack ändå kära mor.
Sen fick jag en jättefin juicepress av min ömma moder,,,den gillar jag bättre än stekpannan å så fick jag stay ups,,,hm o ulliga o gulliga strumpor.

Hade faktiskt inte förväntat mig någonting, jag är så glad att lilla mamma omsorgsfullt inhandlar det som barnen behöver/vill ha....vilken tid på året det än är.

Nu idag så åkte ju barnen till sin pappa med dom nya klapparna, jag är ingen sån mamma som förbjuder dom att ta med saker till sin pappa...sakerna är ju deras och så får dom lära sig att ta med tillbaka om dom nu vill det....
Så jag passade på att jobba i kväll och Mr Mek/Tomte tittar förbi och lämnar en julklapp till mig och barnen, han säger det är svårt att köpa något till mig då vi inte känner varandra så bra ännu...

Blev så generad att jag inte vågade titta på honom och han skrattade åt mig... och så gav han mig ett kuvert som det stod Vingresor på å önskade mig en god jul....sen hoppade han upp på sin släde för att åka hem och laga julematen till hans släkt o vänner.


Lade ifrån mig kuvertet från Vingresor, vågade inte titta...det tog kanske 1 timme sen öppnade jag,,,klart jag fick öppna jag hade ju julafton igår ju...

En resecheck på 10.000:- höll på att svimma...donk där fick hon Majsan när hon damp i golvet!!

Kan inte låta bli att undra om Mr Mek är på riktigt eller om jag bara drömmer,,,måste nog nypa mig i armen några gånger medans jag kollar in checken....och jag kan säga att julklapparna till barnen var både väl utvalda och inte helt gratis...

Jag kommer hädanefter att svara JA på alla dina frågor min egen mek/tomte/älskare/vän så det är bara att jusa me!!!

Vill passa på att önska alla därute en riktigt god jul och hopp om en mysig tid med nära o kära!

Majsan10.000krpajsarn


BloggRegistret.se^

4 kommentarer:

Anonym sa...

God jul på er brudar!!

MonasUniversum sa...

God Jul kära M och M!

Och M; du är värd det!

Anonym sa...

Skönt med julklappar som överraskar!

sofie sa...

Vad roligt.Kram