torsdag 22 januari 2009

Life is life..

Visst och somt är bara så bedrövligt att man bara inte orkar älta mer om det... Eller så här.. Det finns liksom inget mer att säga!

Jag har, faktiskt inte haft bloggtorka... Men är så jävla stressad av allt runt LT så det står härliga till.. Bara sista veckan har det sett ut så här:

Fredag, logopedutlåtande med efterförljande behandlingsschema.. Pust, stön suck.. En till tandläkare logoped ska kopplas in... Ny träningsvariant med ny gomplatta och diverse mungympa... Den där ungen snackar ju så mycket så mungympa får hon ju hela tiden... Men det är ju inte rätt tal direkt..

Måndag; Hörapparaterna.. Nu har hon fått dem.. Jättefina, små rackare.. Med mycket blingbling och mycket ljud.. Det är jättestor skillnad tycker LT... Ammen... Fatta gott folk.. LT stoppar in hörselmackapärerna i öronen.. Skrattar lite och säger att det funkar.. Sen är det liksom klart för hennes del... Då började jag böla... Den ungen har mer kraft och styrka än någon annan jag känner! Vi, jag, pappan och skolsköterskan fick lektion i skötsel, schema för användning (invänjningsperiod).. Mm.. Skitmycket att hålla reda på. Men LT fixade allt från battermätning till rengöring själv på kvällen...

Tisdag; självklart fick jag vara med på skolan på morgonen.. Fröken och jag tyckte det var en toppenidé. Då kunde ju jag hjälpa LT att svar på frågor om apparaterna... Oj vad det behövdes.. NOT!! LT tyckte jag var pinsam.. Så då fick jag ha möte med skolsköterskan ist.. Sen vidare till ny psykologa på BUP.... Hon var bra! Utredning av LT kommer att ske under våren.. Bra där!

Onsdag; Snabbmöte med ST lärare... Han är helt impad av ST.. Men tycker att hon verkar lite ledsen och låg.. Jag kan inte annat än hålla med. Ärligt sagt det sliter ju att dels ha föräldrar, som exet och jag... Samt att ha ett syskon som tar så mycket plats. Samtidigt.. Så är det så att hon är jävligt stressad av honom. Han ställer höga krav på barnen. Det funkar för det mesta bra men kan också vara en spännigsgrej dom emellan. Det sa jag till honom. Och dessutom talade jag om att min dotters intigritet är vida berömd. Det är bara för honom att läsa av henne och lära sig! Men iaf så bestämde vi lite check/koll/avstämning från båda sidor. Läraren är bra, inte snack om den saken!

Sen är resten av jan, hela feb samt hela mars uppbokade med tider runt LT... Då är inte oralmotoriska/BUP inräknade, inte "vanliga läkar/tandläkarbesök" inräknade.. Inget vabande heller.. Gode Gud/run.. Låt nu alla vara friska.. För ska jag hålla koll på något mer kommer jag att bryta ihop...

Pok

Mallapsykbrytbralla

Joå.. Ja.. Jag har dagbok, kalender påminnelselappar och fan och hans mormor.... Men inte hjälper det alla gånger..
BloggRegistret.se
^

4 kommentarer:

Monica sa...

Forstog att det var mera!
Ettersom det inte blev nått i onsdags! Ingen fara åkte till ikea istället ;)
.........
Kan jag hjälpa dig ?
Vill du ha besök nån kväll istället så slipper vi ta av dagtiden?
Hojta bara till om du vill du vet vart jag finns_!

KRAMR I MASSOR!!!

Anonym sa...

Puuhhh.. jag blev anfådd bara av att läsa..men inte så lite impad av dina kids.. LT= My kind of girl! Vilekn tjej du har fått min vän! Vilken fantastisk liten flicka! Kram i massor med extraenergi i!

Maria sa...

Vilken grym mamma dom har dina barn.. Inte konstigt att brudarna är grymma :)

Anonym sa...

Oj, man fick nästan HÅLL!
(Sånt som gör ontt i sidan)

Hoppas allt går bra med dina juveler! Go Girl!
Jäg säger -Duktig Kicka! utan att mena det fel!
Go Girl!
Du är BÄST!

Miasomapplåderardig!