fredag 9 januari 2009

Olämpligt..

Av polisen att ha knarkrazzia på Grammisgalan...

Jaha?

Var är det lämpligt att ha knarkrazzia då?

På dagis? Kan vara det.. Jag har sett ungar som käkar både det ena och det andra... Gräs, jord å så lite snortömmar med inbygd sandlåda.. På´råm bara!

På äldreboendet? Visst... Där tycks ju senaste modellen vara att droga ner gamlingarna så de förlorar både vett & sans.. Jag har tom läst om de som överdoserar.. Och så finns de inte mer... Hoppla, hoppla, lite svinn får man räkna med.. Eller!?! Där, kära polis finns det mycket att rota i... Visserligen.. Jag kallar det vanvård.. Men vad vet jag?

På Stadsmissionen? Visst.. Hittar ni något där kommer ni snart vara ett minne blott.. Varenda en som finns där vill inget annat än att bli påtända.. Så de slipper leva i den verklighet de gör... Och vem klandrar dem?

På polisstationen? Visst... Det verkar enkelt och lagom resursslukande. Där borde ni ju hitta en del.. Knark, stöldgods och förfalskade sedlar! Hmmm... Fasiken vad bra, när jag tänker efter... Det kommer bli ett rekordbeslag som kommer hänga med i "mannaminne".. Bra där! Året när poliserna gjorde rätt för sin lön!

Hemma hos mig? Mmmm.. Komsi komsi bara.. Stora polisen (det räcker med en, jag har så liten lägenhet)... Jag väntar på kroppsvisitation, glöm inte att ta med handbojor bara..

På stallet? Kan finnas mycket som är drogrelaterat där... Tänker på att det måste vara något beroendeframkallande... Hur kan man annars få både barn att lassa skit, bli sparkade och avkastade? Här kan det nog bli frågan om barnarbete också! Och svindleri... Med tanke på att pengar byter ägare i samma takt som hästarna skiter..

Se hit nu alla poliser/massmedia/tv 4.. Detta måste ju vara årets tips!

För ni måste ju fatta att det inte går att störa alla kändisar i deras "skapardrogande"... Dom är ju.. typ.. Konstnärer... Och det borde ni ju veta, vid det här laget... Att när konstnärer skapar är alla medel tillåtna, döda foster, levande hundar som svälter... mm, mm... Och ska de stå ut med skiten de kallar konst måste de ju knarka ner sig.. Fattar ju vem som helst!

Vi som ska behöva se på skiten skulle också behöva knarka på lite...

Hmmmm... Vänta nu!!?!? Håller jag antidrogMalla på att bli drogliberal? Näe... Stoppa texten.. NU!

Det jag egentligen ville säga är ... Skit på er alla "Andreas Kleerup"-typer, Tv-4 representanter, arrangörer och resterande artister... Ni har satt nivån på var knarket får finnas! Där knarket finns, ska polisen finnas. Det är enkel matematik!

Och ni alla som inte drogar, i artistvärlden borde hålla er långt borta från de som drogar. Ni borde be arrangörerna att dra åt "hel...te" om de inte fixar att stoppa drogerna i dörren. Det handlar ju om erat rykte också. Var inte så jävla mesiga.. Låt inte "GnällKlerupar".. Ta plats i pressen.. Ställ er för fan upp och säg... Det är för jävligt! Jag/vi accepterar inte att bli sammankopplade i sammanhang där droger är inblandade...

Tv4 kan börja...

Pok

Mallaharocksåvaritungoch"svår"brallaBloggRegistret.se
^

10 kommentarer:

Majsanochmalla sa...

Eller varför inte komma hem till mig....singelmorsan, jag har knark av alla d sorter lite överallt hemma tex i: Troslådan, mjölbyttan, sminkväskan, jag tom hänge små påsar med knark i granen o så sa jag åt ungarna om dom var lite nere nån dag så var det bara att sticka ner näsan i en påse så blev livet mycket roligare,,,ni kan inte hajja vilken "färgstark" jul vi haft. Eftersom jag inte hade råd med så mycket julklappar, knarket kostar ju en hel del, så var det bra att ungarna var påtända så vi kunde skratta åt eländet.
Hur kul tror ni egentligen mina barn tyckte det var att få bara reklamartiklar från olika företag, pennor, suddgummi o ett o annat kuvert....
Jag har lite större än dig ju malla så hit kan det komma 2-3 snygga stygga poliser med hårda batonger...o som sagt glöm inte handklovarna....I´v been bad!!!

Anonym sa...

Go Malla, Go Malla, Go Malla Go Malla!!

Miamedpårrdåjjornapå

sofie sa...

Nu tjejer får ni 2 röster om dan av mig så länge gam f n datorn håller i hop.Kram på er.

Anonym sa...

BUT HALLO!!
Skrev jag inte att jag VANN badmintonen...???


Miasominteförlorademed15-6utanvann

Majsanochmalla sa...

Mhäää... Är jag redan fredagspackad`?

Inte bra!

Grattis godingen...

Pok

Mallaharjuintefåttnåttänbralla

Anonym sa...

haha precis! på dom bara kan dom inte skapa utan droger så lägg ner skiten!

Anonym sa...

Kund inte ha skrivit det bättre själv :)
// Sol

Anonym sa...

Du är grym!!! :) Ha en trevlig helg!

Pangbruden sa...

Säger som Petra kunde inte skrivit detta bättre själv.. Du är just nu på min vardagshjältelista.. Med kärlek säger jag POK!!!!!

ullrika sa...

väl rutet! tjoo! hejja!!

ps. har du fått nåt svar från TV4?

ps igen. tror att det skulle kunnat finnas en del knark i stallet. ghb är väl egentligen medicin för travhäster...?