lördag 21 mars 2009

Gummistövlar is da shit...

Jag skiter fullkomligt i high heels och typ..

Eller det gör jag inte.. Men jag köper bara klassiker. Jag går så sällan i hh. Jag fixar inte det, inte som Majsan. som tom kan gå på uppdrag "lag och säkerhet" i hh... Allt för att kombinera "hard working" med art & fear..

Njaenäe.. Jag är lite mer basic.. träskor, DRM, Timberland.. OCh SÅ gummistövlar... I löööv, ett par schysta gummistövlar.. Kvalitet, låga, höga, snörning, inte snörning, blanka, matta, blåa, rosa, gula, röda... You name it.. Och ju mer omoderna de är desstobättre.. Jag vill inte lulla runt i allt som alla andra har...

Så nu är mina beige, med snörning, Ilse Jacobsen, Hornbäck till salu.. Det börjar sitta på var och en.. Inget ont i det men jag har fått nog efter 5 års förhållande.. De är fordrade, stora i storleken (38) och oljeresistenta.. Fleecesula ingår... " 2 stk" tom, de var ju på rea när jag köpte dem så storleksutbudet var begränsat! Hahhha... Funkar bra ändå..

Jag är nykär.. Jag har hittat nya bästakompisar.. Diesel.. Taaadaaa.. 499 sek, är ju nästan gratis.. På måndag blir de mina! Så ovanliga, så snygga! Så får det bli!

Pok

Mallaälskargummistövlarbralla

BloggRegistret.se
^

4 kommentarer:

Malte sa...

Svarta gummistövlar då? det har jag (när jag tävlar).

Monica sa...

vadå???????????500???????????????? hmm gratis jhu!! vaaaaaaaaart?

Anonym sa...

Själv kör jag med kängor på helgerna och HH till vardags.. bakvänt kanske men that´s my life

Anonym sa...

Själv kör jag med Kinnaskor(foträta och bekväma). Är livrädd för hallux valgus, som plågade farmor efter ett helt liv i hh. Kan jag gå barfota så gör jag det. Det är väl bondeblodet i mig som dominerar =)