söndag 26 april 2009

BTW...

Majsan & Måsen..

Chilla lite.. Ni har ju barnen med! Åk själva nästa gång!

Pok

Mallaskärperbralla
BloggRegistret.se
^

11 kommentarer:

pangis sa...

Det är nog ingen fara.. dom har ju köpt garn därnere och ska börja sticka:-)

Maria sa...

Jamen visst är det häftigt med hur olika man kan tycka och tänka men ändå gilla varann.. Tur man tycker olika tycker jag.

ses vi på fredag? Rökta räkor, aioli och vin i solen?

Maria sa...

Men det är ändå enklast att inte berätta :) Det tar tid.. låååång tid att förstå och lära känna mig men till slut så berättar jag. annars ber jag om ursäkt för mig själv och bara går undan. Måste ha förtroendet och så först.. annars får det va liksom :;) Tyvärr ibland men oftast lätt för mig :) Finns 3 st som känner mig utan och innan. Men du malla.. jag är ju skadad likmsom från början hehehe. Inget att bry sig om ;))

Majsanochmalla sa...

Mmmm.. Vem fan är inte skadad?!?! ;-)

Sluta be om ursäkt gör dig själv.. Du är bra! Snäll generös och duktig.. Våga lita på det!

Pok

Mallaharjusettvilkenkapacitetduharbrall

alexandra sa...

trevlig och rolig blogg. jag kikar in igen.

Maria sa...

Förstår va du menar :) Att vara alla till lags.. nej det går inte IKNow.. :)
Men som jag att alltid vara rädd att såra att stöta sig.. det funkar inte heller.. då sårar man sig själv hela tiden. Villl ju aldrig såra någon men vill kunna säga vad jag tycker och så. Just nu är det Big problems på mitt jobb där jag inte tas på allvar.. där man bara kan trampa på mig och jag ska anpassa mig.. Nej du Malla.. nu får det vara nog! Det finns nya jobb för mig. förhoppningsvis redan from januari :)

Hur mår ditt knä? Är du piggare?

Majsanochmalla sa...

Mmmm.. Knät ät skit..

På fredag ska vi älta alla problem! ;-) Grejjen är att det faktiskt inte är något fel, att känna sig fel... Alla gör det! Konstigt va?

Och det är, som jag sagt tidigare.. Ensam är inte stark!!! Bara om man vågar se problemen, älta dem med kompisar man litar på... Så kan man hitta lösningar!

Å du.. Du är minst av allt respektfull mot dig själv... Där måste du börja! Ta dig själv på allvar.. Även när du gör korkade saker.. Vem fan gör inte korkade saker!??! ALLA GÖR DET!!!! Tro mig!

Och vet du vännen.. Ingen kan trampa på dig.. Om du inte tillåter det!

Oj vad vi ska älta på fredag! Kackel i hönsgården! ;-)

Pok

Mallalyssnapådigsjälvbralla

Maria sa...

Nu är det för sent! Har tyagit det :) Skönt!! heheh nu fick tanterna någopt att fundera på :) La alla mina papper på bordet. Hahaha. Shit va skönt! Blir det inte bra alls med knät? Provat tabletterna? Har alltid låtit alla trampa på mig för att då blir ingen annan sårad du vet :) På fredag ska vi prata norska förresten hela kvällen :)

Monica sa...

Jag är vaken;)

sofie sa...

Tack för pratstunden i går.Kram

Herr o fru Lundin sa...

Rökta räkor, aioli och tjejsnack - låter som en toppenfredag! Ta ré lugnt vid brasan ikväll bruppor, kram på er!!!