måndag 11 augusti 2008

Jag vet inte..

Barnen och jag pratar ju vovvar... Vi ska bara ha en! Mycket hundsnack blir det! Väldigt mycket!

Nu misstänker jag att mördarkaninen börjar ruttna på hundtjat....

Hon har börjat morra åt oss!?! En kanin som morrar!?! Sug på den alla ni potensiella bovar och banditer.. Kom inte här och ens tänk inbrott.. Mördarkaninen kallas inte mördarkaninen för intet... Och hennes morrningar är av Rottweilerkaraktär... Ba´sát ni vet!

Hahha... Vilken jävla kanin vi har!

Pok

Mallahundutkläddtillkaninmattebralla?


BloggRegistret.se
^

8 kommentarer:

Suzie sa...

Haha ja djur är inte att leka med speciellt inte kaniner. Min syrra hade en kanin som bara åt kravmärkta grönsaker. Allt annat ratade han som pesten. Han vägrade även att utföra sina behov i buren utan gick på kattlåda. Han gjorde dessutom på bestämda tider. Gudnåde min syster och hennes sambo om de inte gick upp före 08.30 pch öppnade buren så att han kunde gå på toaletten. Då skakade han galler så det ekade i lägenheten.

Själv har vi bara två knäppgökar d.v.s undulater. Den ena är en stor trött sak som älskar att sova i fickor. Om man stoppar ner honom i fickan kan han ligga där och sova i ca 1 timme. Eller så bäddar han ner sig själv i en handduk eller något annat mjukt han hittar. Kul kille....

Monica är rädd för mördarkaninen sa...

hahaha hjälp till er vågar man ju inte komma ;) Monica

Anonym sa...

Kaningryta
INGREDIENSER:
1 hel kanin eller färdiga portionsbitar
lite smör
3-4 msk vetemjöl
2 tsk timjan
4 vitlöksklyftor i skivor
4 dl torrt, vitt vin
4 dl viltbuljong eller annan god buljong
ev salt ( beroende på hur salt buljongen är )
saften av en halv citron samt strimlat skal från en halv citron
5-6 mogna tomater ( eller 1 burk hela konserverade )


GÖR SÅ HÄR:
Ansa kaninen och dela i portionsbitar, skär bort så mycket som möjligt av det synliga fettet. Bryn bitarna så de får vacker färg, lägg över i en stor gryta. Pudra över mjölet och blanda om bitarna lite.
Tillsätt de skivade vitlöksklyftorna och timjan. Häll på vin och buljong. Koka upp. Smaka av med salt.

Låt grytan puttra sakta under lock. Rör om ibland. Ifall kaninen är av äldre årgång är ca 1,5 timme lagom. För en ung kanin räcker det med kortare tid. Smaka – den ska vara riktigt mör.

Förväll och skala tomaterna, tillsätt dem och citronsaften. Tag bort från värmen och låt nu grytan stå svalt till nästa dag.
Strö då över strimlorna från citronen och låt grytan koka upp.
*********************
Eller????
Var den för "hård"?
http://livethosmig.blogg.se

Pangbruden sa...

Livet hos mig... du rockar fett:-) Sorry Mallan men det var äkta låg humor på min nivå:-)

Magnus sa...

Lite Monty Pythonvarning på den kaninen.

Majsan & Malla sa...

Hahha... "livethosmig"... Lika låg nivå som min humor.. Garanterat... Vi får väl se vad barnen tycker om den grytan! ;-)

Magnus... Vår djävla kanin måste vara rakt nedstigen från vita kaninen i The Holy Grail...

Pok

Mallamontypytonlåghumorbralla

Anonym sa...

*Fniss*
Jag är lugn nu... trodde jag skulle ha halva bloggvärlden på mig efter Grytreceptet!!

Hi% till osss med samma humor!!

Mia i Gävle (Livethosmig)

Majsan & Malla sa...

Lugn nu Mia... Hos oss är det högt i tak! När jag är på mitt "grymma, sjukahumorhumör... Får ungarna slängar av "kanin till försäljningskommentarer... Hahha... Kan de ha det! ;-)

Pok

Mallagillardigbralla