onsdag 16 april 2008

Nu har jag bestämmt mig...

...JAG SKA BÖRJA RÖKA......
Japp så får det bli, har noga övervägt mitt beslut i flera timmar när jag jobbat....
Nu har jag varit så duktig i 11 år,,,,bye bye miss skötsam!!!

Obs vill inte ha några kommentarer...JAG HAR BESTÄMMT MIG....Marlboro ligth mentol..mmmm

Majsan40årskrisiparis

BloggRegistret.se^

7 kommentarer:

Anonym sa...

Tänker inte dissa ditt beslut! Slutade själv röka för över ett och ett halvt år sen. Har klarat mig igenom dödsfall, begravningar, bröllop, nyårsfester mm. Och jag är faktiskt inte röksugen. Men nu - NU - har jag börjat tänka som du. "Hmmm, vilken bra idé att börja röka igen". Varför vet jag fanimej inte. Det är såååå sjukt. Men jag ska försöka vänta till pensionen. Å då ska jag nog röka hasch istället. Det verkar ballare.

Anonym sa...

Å jag som funderade på att sluta... Men känns som det kvittar om man ska börja igen :)

Buzan sa...

Skiter i att du säger att du inte vill ha kommentarer.. FÖR jag vet att du ljuger ;-)

jag slutade röka för 15 år sen och har aldrig ångrat det och är aldrig röksugen. Skulle aldrig falla mig in att börja röka..
jo förresten, då man hånglar upp en karl som just rökt..
för hade jag rökt hade jag inte känt hur djävla vidrigt det smakar... sug på den du ;)

Anonym sa...

Rökte i 17 år, slutade för snart 13 år sen.. en FREDAGSKVÄLL!! Får anfall i bland och tjuvröker lite sen måste jag tugga lite nicotinell ett tag men jag kan inte förka längre. Blir helt igenkorkad i luftrören. numera tycker jag det luktar illa också. Min syrra som inte slutade fick antydan till KOL förra året. Det var inte så kul för fortsätter det så kanske hon kvävs om ca 10 år.. hennes barn är idag 6 och 4,5 år gamla.. Då skulle syrran dö när dom är i mina barns ålder. Jag menar bara att det är väl skäl nog till att inte börja röka igen.. Men gör som du vill;-)

Kram

BARISTAN sa...

rök du, du gör helt rätt.
tänk vad gott med en cigg efter maten, sexet, till vinet, på mogonen. på kvällen, i köket, garderoben, i bilen, barnens rum.
du gör helt rätt

Anonym sa...

Mentholpinnar, mums! Själv gjorde jag misstaget på en tjejmiddag för 2 år sen att röka efter uppehåll i typ 3 år. Jag rökte nog 10 cigg på 2 timmar och sen spydde jag som en räv... Inget sug här, på länge.. förra veckan var det tjejmiddag och fan vad gott med en cigg det var då! En gång rökare - alltid rökare?!

Puss!

Malin sa...

Ingen bra idé! Stopp och belägg! Har en kompis som slutat röka och som tjatar på sin mamma att sluta. Mamman hostar på nätterna och har gula fingrar. Tänk på det du!!!