onsdag 16 april 2008

Vi vill ge mufflan lite guldkant.... Taaadaaa


Ouuupps... Tjejernas år i år...Har vi bestämt...
Majsan och jag har, över lite rötjut och ett par cigg.. Bestämt oss för att dela ut tjejernas motsvarighet till Guldbaggen eller Oscars eller vad ni nu vill kalla det... Taddaaaa... GULDMUFFLAN!
Vi skickar Guldmufflan till väl utvalda minmufflor som vill uppåt i hierarkin... Den som fått flest mufflor kl 24... 081231. Har vunnit vandringspriset Guldmufflan och får bära mufflan under hela 2009.
Klarar vinnaren dessutom av att skaffa sig baggar i mufflan... Dvs Guldbaggar.... Så vinner man dessutom vägbeskrivning till Baristans och Skonilles plejs!
Vi utnämner, givna asspiranter..
Monica...
Mona...
Buzan..
Pangis..
Baristan
SkoNilsson..
Bubblare:
Tanja..
Pappa C...
Malin..
Inna...
Bitte...

Kopiera bilden på Mallas Guldmuffla och skicka den till de som förtjänar det... Å så klart är vi, mottagliga för mutor eller guldmuffelnomineringar...

Pok

Mallapåbildenbralla & Majsanfotografpajsarn

BloggRegistret.se
^

15 kommentarer:

BARISTAN sa...

vad fan,,,,, hur kom jag in i bilden?
nominering e ju ok, men vinnaren till mig? hell no

Majsanochmalla sa...

Vi vet att du gillar mufflor o ju mer bling bling...desto mer ribba..

Anonym sa...

Va fan!? Har ni smygfotat mig? Som ni kanske förstår har jag redan en egen muffla - och den är faktiskt i det närmaste guldfärgad. Jag är liksom rödblond ;-)

MonasUniversum sa...

Ni är fan inte kloka. Och en av er vet att jag sitter på en speciell guldgruva, så jag tänker på på "mutlinjen". Näe, jag skrev MUT-linjen och inte MUTT-linjen! Tror minsann att jag ska fixa en liten goodibag..och då vinner JAG!

SKONILSSON GRUPPE sa...

Jag får nominera mig själv. Jag har alltid velat ha en guldmuffla.

Anonym sa...

Guldmufflan e min!Iallafall snart!Hoppas jag!

Puss!

Malin sa...

Mona - det vet du väl att alla brudar sitter på en guldgruva!!! Din lilla godiebag kan möjligen förgylla tillvaron för denna lilla muffla. Men tillåt mig att tvivla på att du behöver ta till mutor för att vinna.

M&M - ni är inte kloka, men det vet ni redan. Tackar för att man fick vara med som bubblare. Ser fram emot den manliga motsvarigheten till detta pris - men det kanske Mona kan fixa?

Majsanochmalla sa...

Chilla Baristabejbin... Vi har noll koll på det mesta, som du ju vet... Men vi måste ju locka med något åtråvärt... Bloggmufflorna jagar ju livet ur sig för att finna dig och Nille...

Pok

Mallachillabralla

Anonym sa...

Men vad ska man göra för att vinna mer än att mut(t)a er? Ska man ut och samla snopp? Flest snoppar vinner? Motionera mufflan..? Olika aktiviteter ger olika poäng..på någon slags skala.. Ungerfär som jobbets friksvårdsatsning.. guldmufflan vinnes av den som friskvårdat sin muffla mest..

Hmm ingen dum idé.. kanske..2008 kan utses till Motionera mufflanåret

Anonym sa...

Jag förmodar att jag vunnit nu:-)

Majsanochmalla sa...

Hahha.... Du är så kreativ... Flest K.Kar kanske kan vara något? Majsan och jag kommer förlora fetstarkt! Vi är möjligtvis... Sexinriktade men det är mycket snack och lite verksta... Sorgligt men sant!

Pok

Mallapåvägtillintervjuvbralla

Anonym sa...

I mitt fall är det tvärtom.. mer verstad än snack! f-n vad bra jag har det :-)

Anonym sa...

mohahahahahaha hahahahahahahaha hadde missat detta inlägg hur jag nu kan ha gjort det hahahaha, ni är galna!! monica

Anonym sa...

Hur kan Mallan blogga som Malin? Har du snott Malins blogg. Elelr är ni klonade? Har ni slagit edra bloggpåsar ihop och i såfall vad i hela fridens namn säger Majsan. Malin är ju enypperligt klok dam med trevlig blogg men Majsan då? Nu när hon röker och så..

;-) Löööv PS.

Ska jag berätta och visa bilder hur man gör och sånt på bloggslaget? Om ni tar dit rekvisita kan jag förklara mer levande.. typ med mer inlevelse.

Anonym sa...

Ni är underbart makalösa!!!! *Asgarvar*
Vem vill inte ha en guldmuffla!
Innautanrödtjut

kram