onsdag 11 juni 2008

Dagis fasoner

Ok så här är det:

2 människor lever ett liv i hop, skaffar 2 barn...alltså jag och mitt x.

Idag så hade barnen skolavslutning och picknick på kvällen.

Pappan har barnen, mamman ska fixa håret på stora H, så mamman plockade upp henne 7.50 och åker med henne till skolan och gör henne vacker som en ängel i håret, dom medskickade kläderna är hon så fin i.

Pappan anländer med sonen som inte har på sig dom medskickade fina kläderna, sonen har på sig joggingbrallor och en döskalle t-shirt...fine tänker mamman då och suckar för sig själv..jaha!!!

Pappan är inte med i klassrummet när fröken tackar av sina elever för mamman är ju där.

Pappan tittar visserligen på uppträdandet när barnen sjunger, sen går han.

Alla vi andra skilda, gifta, sambos går in i skolan och äter jordgubbstårtor med sina barn, som vi har slitit med att baka tidigt på morgonen...för barnens skull...och våran tårta tog slut fortast och ungarna var helt lyriska över dena köpta tårtbotten och mosad banan, grädde och jordgubbar...och mina barn så stolta över sin bakande mamma...

Sen åker den trötta mamman hem och sover för att vara på picknick kl 18.00 och då har hon vid flertal tillfällen sms:at pappan om att hon vill ta barnen till picknicken...dock inget svar från den barnliga pappan....Till saken hörde att barnen ville gå med mamman, men det är ju inget som mamman slänger i pappans fula nuna...

Ok mamman anländer till picknicken som är en avlutningspicknik, för klassen kommer att splittras tills nästa år, kul att umgås kanske en sista gång med endel föräldrar...

När mamman kommer dit så är pappan och lilla Junior där, stora H har inte kommit ännu.

Mammn lägger ut sin filt en bit ifrån pappans filt, allt för att inte stöta med honom.

Sen kommer stora H och är överlycklig över att jag hållt mitt ord och kommnit. Sen går hon fram till sin pappa där hon får en avhyvlig för att hon inte talat om att mamman skulle vara där.

Stora H kommer till miamman med stora tårar och är jätte lessen....då säger mamman åt henne att hon kan gå, säg det till pappa, jag ska bara äta upp min mat...men nej hon vill att mamman stannar.

Då går pappan och plockar ihop filt och picknicken inför ögonen på alla föräldrar tar lilla T och går därifrån utan att säge hej dår till varken stora H eller föräldrarna... tar även med sig stora H:s mat...så mamman delade snällt sin med sitt barn.

Vad kallar men en sån pappa, ge mig en förklaring någon??????

Majsansomvilldelaalltmedsinabarnpajsarn
BloggRegistret.se

9 kommentarer:

Majsanochmalla sa...

Lilla H... Lilla gumman..

Så elakt, så barnsligt och så mycket "inte okej".. Av den sk pappan.

Pussa & Krama Lilla H från mig...

Mallaupprördbralla

Anonym sa...

idiotjävelstörstapuckotpå2ben, arg jag blir :(
Men ungarna ser och ungarna fattar vem som är klokast! *kram* Monica

Anonym sa...

Oh, shit! Don´t get me started.... Jag är så glad för att min stora tjej blir myndig om ett och ett halvt år. Då slipper jag, i alla fall i teorin, kämpa för att komma överens med hennes far.
Vad är det med vissa män?! Och vad är det med oss tjejer som tar sån här skit? Och inte vinner vi något på att vara diplomatiska heller. Det utnyttjar de bara till sin fördel.
Styrketankar till dig och dina barn kommer här: STYRKASTYRKASTYRKA!!!!!

Pangbruden sa...

Svin brukar jag kalla dom, stora egocentriska jävla dumdryga ärkesvin. Och då uttrycker jag mig milt! Det tragiska i det hela är att det finns bara 2 personer som blir drabbade och det är Lilla T och Stora H! De är dom enda han i grund och botten sårar. Som vuxen kalrar man sig men barnen far illa! Dom förstår inte. Jag blir så ledsen å dina barns vägnar när jag läser det här.. men hut går alltid hem glöm inte det! Kram

Herr o fru Lundin sa...

Helvetiskajävlgagubbhelvette!!! Att knippsa dicken på ett sånt arsle skulle vara ett sant nöje!!! Vad kan vara bra i den här trista historien är att barnen fattar vem som alltid finns där och vill dem det bästa för 10000gången kanske. Men att få veta det på det här jävla sättet är smärtsamt och snudd på misshandel... hoppas han drabbas av rännskita och hemorojder!!!

stor kram till er tre!

Anonym sa...

Mmm, jag har nog kallat honom allt som går att komma på.

Det är ju för jävligt att han orkar fortsätta. Och att han inte fattar att det INTE är dig han straffar. Stackars H & T!

Mona

Majsanochmalla sa...

Tack ni medsystrar...ja nog är det så in i helvete tragiskt att vuxna människor inte har mer vett i huvet och tänk så många barn som far illa.... stora H ringde mig i dag och vill inte vara hos sin pappa....konstigt!!!

kram från
majsanälskarallabarnpajsarn

Anonym sa...

Ja, vad säger man.. utan att låta som en bitter gammal surkärring???
Man är samtidigt "rädd" för att någon säger att man baktalarsina barns far... MEN, det finns en gräns.....
Jag försökte i flera år att ringa "för barnens skull" och prata om sånt här... men det var bara att jag vill bestämma, så jag gav upp!
Enda gången han bråkade OM ATT HA barnen var när dotern bestämde sig att flytta till mig på heltid... DÅ, skulle det kosta pengar... hemska tanke.. MEN hon var stark och lät dom inte övertala henne...

Mina barn var 6 och 7 när vi skiljdes.. nu är dom 18 och 19 och sonen som muckade för tre veckor sedan har fortfarande inte en hälsat på pappan... TROTS att han står skriven där.....
Dom får tillbaka det...TRAGISKT javisst... men låt det inte ta på din energi. Finns för dina barn! Det är det viktigaste..Tyvärr är barn så lojala så dom vill inte "göra nån ledsen. Men när dom får nog... då får man hjälpa dom...
Tror nog att din stora H snart bor hos dig....

KRAM
från
MiaskrevlångkommentarfrånGävle

Majsanochmalla sa...

GävleMia....vilket fint inlägg du skrev...och du har så rätt...kram från Majsanlyckligmammapajsarn