torsdag 12 juni 2008

Men... Vad ser man som "normalt"!?

Jag blir så förvirrad... Skeptisk... Förvånad.. Hur kommer det sig att, till synes vanliga, vettiga karlar ballar ur totalt när man skiljer sig???

Som ni ju vet är ju mitt ex.. Inte klok, för att uttrycka sig milt... Men när jag läser Majsans inlägg, eller pratar med andra kvinnor... Så börjar jag omvärdera en hel del... Är det här ett manligt betende?

- Malla: Mina ungar får inte vara hos mig när pappan är upptagen med annat och det är hans tid.
- Majsan: Pappan tar ingen del i ekonomin runt barnen. Allt betalas av mamman
- Skolkompis till "LT"... Pappan vägrar ta del av barnen. 3 finingar under år.
- H´s kompis mamma, fick inte reda på att ungen hade brutit armen
för än 3 dagar efteråt.
- Pappa Kjelle kan inte träffa sitt barn på bestämda tider... Det får funka när pappan kan/vill/orkar.
- A & F´s pappa sitter på miljoner... Han betalar inte ett skit mer än 1 173 sek.

Jag har hur många storries som till, som denna... Jag orkar bara inte!

Som Majsan skriver... Man blir kär & skaffar barn= Ansvar i alla lägen i 18 års tid. Och det gäller båda föräldrarna... Hur man än lever...

Eller har jag missat något!?!

Pok

Mallaaströttpåkonstigapapporbralla


^BloggRegistret.se

11 kommentarer:

Anonym sa...

köper en enkel biljett till dom alla ( om det vore så enkelt?)
Kram Monica ,
pst jag vet inte hur det blir lördag just nu mår jag inte så bra yr o konstigt i knoppen/kroppen
högt tryck osv ;(

Anonym sa...

Jag kan räkna upp en bunt till... Den ena värre än den andra.. Jag frågar mig ofta varför??? Endast barnen blir lidande när mammor ska straffas för att de ville skilja sig från dom.. varför??

Tack o lov är inte mitt ex av den kalibern. Han är ju pistolskyt han med. Men det här med att köpa kläder till ungarna eller lära dom att hjälpa till det gör han inte men f.ö är han bra.

POK

Majsanochmalla sa...

Monica...

Här ligger en snorkärring och hostar lungorna ur sig. Vi hörs på mailen.. Ist
Pok

Mallasnorgrisbralla

Pangisen.. Visst är et konstigt mansbeteende??! Och jag min idiot som har gått å trott att alla män är som min pappa... Som ju jag är uppvuxen med... Snälla/generösa/omtänksamma... Visst!

Jag är glad för er skull att det funkar. Tänk vilken gåva till ni båda ger till era barn... Kanske självklat för er... men "STOOORT" för oss andra..

Pok

Mallavillocksåhaensånpappatillbarnenbralla

Anonym sa...

Mallan: Det hr krävt en del jobb faktiskt från bådas håll. Men jag har själv en biologisk klåpare till farsa och en underbar styvfar vilket gjort att jag varit noga med att mina barn inte ska behöva uppleva samma oresonliga avsky. så Exet o jag har verkligen arbetat på det här.

Anonym sa...

det är själva satan och fan att inte en enda jävla karl, man, pojke, eller annan med snopp, kuk, drule eller liknande kommenterar till er fördel.
för visst måste ni ha manliga läsare.
jag skäms, lider med er, era barn.
det är ingen tröst att säga att alla män inte är sådanna, så jag gör det inte.
men förbannad är jag

Majsanochmalla sa...

Heejj... mitt bästa jag! ;-)

Näeee... Raring... De skiter ju i det... De är "ju inte så´na"... Å jag ruttnar... För just de här allra "bästaste " männen... Skulle juu aldrig göra så... eller hur!??! ... Å jag säger bara... Skit du (exet),, På mig... Men "skit aldrig på mina barn.. Hört talas om hulkmamman!?!? ;-) That´s me! ....

MallaPOIUJHJY()=?)(/&#/()=)(Y/Ikodbralla

Anonym sa...

Trillade in.... :)

Fan va jag håller med! Vilka jävla idioter det finns...mitt ex var oxå en riktig jävla idiot tills han vakna upp en dag o fatta vafan han syssla med!! Tur det...

Ha en bra helg dåra!

Kram Niinis (www.niinis.blogg.se)

Majsanochmalla sa...

ja vad säger man...inte världsklass precis....kram
MajsanskiteriXpajsarn

Anonym sa...

Det finns faktiskt annat inblandat ibland.... Pappornas nya kvinnor... ALLT fungerade 100 för oss till den "slemhuden" kom in i bilden..... Sen var vårt samarbete runt barnen Paria...
Jag är själv "den ny kvinnan" för min kärlek nu, därför är jag TOKNOGA med att lämna han och hans grabbar md "egen tid", så att dom får var tillsammans själva också.. Lätt, eftersom vi är särbos, men jag tror att flera skulle lära sig av det. Jag har lärt mig av mina barn som saknade EGEN TID med sin pappa...
Förresten, Underhållet är höjt till 1273 sedan nästan två år.....

KRAM på er alla.....

Mia
http://livethosmig.blogg.se

Anonym sa...

Jag som har ett ex som är typ som era kan säga tt han var ganska normal så länge jag var singel och innan han blev sambo med en helt sjuk kvinna. Men han har gjort barnen så mycket ont, för att hämnas på mig, att de inet kan förlåta honom. Kanske framför allt för att han inte vill erkänna vad han gjort utan han som är 50 hävdar att allt han gjort är barnens fel!

Jag är glad att jag har en vän som är det totala undantaget. Han gör allt för sin dotter och har fått kämpa mot en exfru som har ekänt för hans syster att hion jävlas med honom bar aför att hon kan. utan att inse att det är dottern som drabbas. Men min vän har inet gett upp och nu har han gemensam vårdnad och boende varannan vecka.

Majsanochmalla sa...

Jag blir så arg när jag läser era inlägg tjejer...vad är det för fel på kvinnor som inte håller ihop, och framför allt...barnen måste komma i första hand..o ja ja ja barn kostar pengar, tar tid, har aktiviteter osv...men det visste man ju om innan man skaffade barn...Barnen har det väl tufft som der är att flytta fram och tillbaka och även få sina liv stoppade i en torktumlare...Skärpning alla slembobbor!!!
Majsanplastmammapajsarn