fredag 16 januari 2009

Malla min Malla

....fy fan vad är det som händer med män som blir avvisade.....
Jo dom ska hämnas, utplåna och se till att livet blir odrägligt...och det värsta är inte att dom lyckas, för det gör dom på ett eller annat sätt......kanske!!!
Utan det värsta är att barnen blir lidande Big Time,,,,,

Alfa Hanar eller Jul Granar jag ser ingen skillnad på asen....som bara gör utan att tänka på koncekvenserna o idetta fall barnen, utan att blinka, förblindade av hat och tomhet......
Ingen annan ska få, ingen lycka skall mer finnas, inget...ingen... osv, så mal dom på...

Då säger Majsan: Go on with your life, skaffa nya brudar/pök/pisslisor, nya mål, nytt o nytt...Be happy, eller åtmindsonde låtsas vara lyckliga och var lite stolta för fan....

Jag som sitter med mitt skit vill inget hellre än att pappan till barnen och jag ska sätta oss ner och räkna ut vem som ska ha vad o varför.....
Men hur ska jag få denna bittra man att hajja,,,visst jag kan ringa, sms:a men jag tror inte att det gör någon skillnad....skadan är redan skedd...

Jag om någon vet Malla vad du går igenom, du och jag stöttar vararndra i med o motgång...

I motgång vet vi ju redan vad som hänt...men i medgång....???

Malla träffade ju en snygging J som hon förlustar sig med när det passar råttan att äta ost, ha ha!!! Kom igen Malla kom igen, skriker jag varenda dag!!! och jag tror hon har hajjat. Råttor behöver ost för att överleva!!!


Själv har jag ju min underbara Mr Mek som överöser mig med gulliga sms, vackra gåvor och ser till att både bilen och jag spinner.
Malla är alltid den som jag breifar först om allt som händer med Mr Mek och hon säger alltid:
Det är du värd gumman, det är din tur nu... han är kär i dig Majsan, fatta!!!

Men jag är rädd och jag vet inte hur många gånger jag varit på väg att bryta med Mr Mek, bara för att jag inte vågar ta itu med mina känslor, känslor som någon missbrukat så hårt.

Jag ringer Malla och gråter...Malla skrattar och så säger hon: Mr Mek plockar fram känslor hos dig som du gömt undan, du kan inte blunda för dom Majsan, för gör du det är du körd,,,hör du körd!!!! Murarna du byggt upp håller han på att riva ner, du börjar bli frisk!!! Go majsan!!!

-Go go hör jag mig själv hulka fram mellan tårararna som rinner ner för mina kinder...
Ja vad har jag att förlora....ingenting men jag har en hel del att vinna....En egen Mek som har känsla för mer än bara bilar... Och Mr Mek jag är och kommer att vara din solstråle...!!! Ok men det kan ta lite tid....men jag vet att du har tålamod min...... Ä/G/S/G puss

Majsanvillsådetverkerpajsarn

BloggRegistret.se

3 kommentarer:

Majsanochmalla sa...

Go girl... go!

Men på dina villkor.. Med all din lust.. Med all din sårade/sargade själ... Betala aldrig med mer.. Än du har råd att förlora.. Och pengar i detta fall.. Är 0. Zero, zipp...ingenting värt..

Yo go girl!

Mr Meck.. Njut, gläds, handla! Det är ni båda värda...Men!!! Fuck you! Om du ens skadar min vän! Då jävlar i min lilla låda... !000 000kvinnor kommer.. Mörsa dig! Yo bett!

Pok

Mallahållerpåerbralla

Anonym sa...

Jag blir så glad över den fantastiska fina vänskapen ni två har!

Herr o fru Lundin sa...

Ni är så himla gulliga båda två och kunde jag så skulle ni få allt av det bästa! Och sån vänskap som ni har slår allt vad män och money heter!

Största kramen idag går till er båda!!!