lördag 31 januari 2009

Ser jag ut som en taxi eller????

...jag börjar ju tro det....är helt slut å jag som älskar att köra bil..

Mallas körkort ligger ju hos polisen, med motiveringen e du full eller drogad!
Malla kör varken full eller tar droger....Min Malla har levt under stor å då menar jag huge press dom senaste åren.....å vem tänker på ett hjärta som slår dubbelslag, inte Malla hon har liksom inte hunnit med eller ens orkat känna efter.....Alltid barnen i första hand, alltid!

Min Malla är sjuk hon har nån form av hjärtfel, ett hjärtfel som får henne att tuppa av och det var det hon gjorde för nån vecka sedan när hon satte sig i bilen för att köpa ciggaretter.

Malla vaknar i sin bil och då står polisen och knackar på rutan, Malla har kört in i 2 parkerade bilar på sin parkering.
Mallas första ord till polisen: Har någon blivit skadad?

Poliserna är oförskämda och frågar hur hon kan ha träskor på sig när hon är full, vid detta tillfälle så är Malla helt omtöcknad och rädd/chockad,,,,hennes fråga vad har hänt, för hon minns inte. Polisen tar alkotestMalla 2 gånger för att vara på den säkra sidan....Hon är inte full, testet är negativt.

Har du tagit droger?, frågar polisen å Malla svarar Nej.

Malla får följa med till stationen där hon får träffa en läkare som tar blodprov, det finns inga spår av droger här.....sen skickar dom hem henne, vinglig/ostadig/chockad och oerhört ledsen och undrar vad har hänt, hur mår jag och säkert varför...

När en människa tuppar av och inte minns någonting, har varken druckit alkohol ellet är påvekad på något annat sätt, är min fråga: Hur i helvete kan dom skicka hem henne, fattar dom inte att det är fel nånstans, att det måste finnas en förklaring...som bara läkare kan ta reda på.

Nej dom skickar ut henne på gatan, ingen telefon, inte tillräckligt med pengar för att kunna åka taxi.....skit i henne hon får ta sig hem bäst fan hon vill....är det på det viset vi vill bli behandlade...skulle fan inte tro det va???? Skärpning, polisen!!! Vad ni skulle ha gjort var att skjutsa denna förvirrade kvinna upp till sjukhuset för undersökning....men inte...

Jag skjutsade upp Malla till sjukhuset, en väldigt rädd Malla där hon fick sitt svar,,,ett tokigt hjärta som slår dubbelslag o härjar och gör så att hon tuppar av.

Men Malla har inte tid att vara sjuk,,,,hon har liksom vi andra räkningar att betala och barn att försörja.....så Malla har inte tid att ligga inne....hon väntar tills barnen åkt till sin pappa...

Så jag har kört Malla hit och dit, hennes gulliga ungar till skolan som inte ligger i närheten där hon bor, varje dag och kommer att göra det även nästa vecka...

Jag är så slut i kroppen efter att har kört( fick även hämta snygga A idag som har haft bortamatch, go girl o vi ställer upp för varandra i vått o torrt), jobbat, fritidsaktiviteter med stora H, tittat på jobb, tagit in extra arbeten osv...helt slut vill bara lägga mig ner och tycka synd om mig själv, men det är inte synd om mig,,,,jag har ett friskt hjärta, underbara ungar och ett bra jobb,gulligt hus och fin bil och mitt körkort kvar...(snygga A har kört för fort igen)....så jag är helnöjd....

Jag skulle kunna "tacka livet", men det har ju hon Arja redan gjort så jag nöjer mig med att vara väldigt ödmjuk för vad jag har i livet.

Majsanvargoddröjpajsarn
<spanBloggRegistret.se src="http://www.bloggregistret.se/button.php?u=majsanochmalla" border=0>
^

11 kommentarer:

Monica sa...

tur att hon har dig!
hoppas verkligen Malla är fit F fight snart *orolig*
Kram till er båda!!

Majsanochmalla sa...

kram till dig från oss me...

Anonym sa...

Krya på sig nu Malla och va rädd om sig/Kramar från garbo on the job

Anonym sa...

Fantastiska kvinnor är ni båda två!
Vilken underbar vänskap ni har och jag är så glad att ni delar med av era liv här.
Ni är verkligen förebilder. Allvarligt.

Krya på dig finaste raraste mest underbara Malla.

kraaaaaaam

Anonym sa...

Hoppas Malla mår bättre och tar tid att lyssna på sitt hjärta.

sofie sa...

Jag hoppas att det går bra för er.Kram

MonasUniversum sa...

Amenfyfan, hur i h-e kunde de skicka ut henne på gatan? Det är ju för JÄVLIGT.

Men, som någon annan skrev, det är ju tur att ni har varandra. Och jag håller tummarna för att offerten hamnar i god jord.

Anonym sa...

Tack alla gulliga medbloggare,,ni e bäst...
kram Majsan o Malla

Maria sa...

Men oj.. Herregud.. Malla.. Oj va orolig jag blir. Vad händer? Tur Majsan att du finns som tar hand om Malla och informerar oss! Säg bara till vad vi kan göra.

Pangbruden sa...

Ni måste kontakt polisen om det där så får dom göra en internutredning för att se om någon begått ett tjänstefel. Det är allvarligt av dom att behandla en person på det här viset. Det undrar jag om dom får göra.

Vad gäller Min äälskade bloggis Mallan blir jag mycet bekymrad när jag läser. Jag har själv gått igenom EXAKT det hon gör nu och fick då veta att hjärtat inte orkade pumpa runt blodet ordentligt i kroppen med följd att blodtrycket sjönk och jag svimmade. JÄMT svimmade jag! Jag var skjukskriven i 3 månader på heltid och därefter 3 till på halvtid. Hjärtat kan bilda proppar när det beter sig så där så det är inget att leka med även om dubbelslag i sig inte är farligt. MAllan om du läser detta.. Jag hoppas du lyssnar på läkarna om de vill sjukskriva dig.. du behöver hämta kraft nu! Tänka på dig själv och dina småtroll. Var rädd om dig nu och .. ja du vet.. I´m right behind your back! POK Kärlek och styrka

Herr o fru Lundin sa...

Nu hoppar mitt hjärta över dubbla slag - pliis bli frisk!

Lilla gull, var rädd om dig!!!