söndag 25 november 2007

Lyx weekend

Olala han förstår sig på kvinnor han. Han ringde mig i fredags.

O: packa väskan vi ska ut och flyga.
M: Aha nice vågar man fråga vart.
O: Näpp överaskning och kom till mig senast 17.30
M: Ok

Är på avtalad plats på rätt tid, typ bara 5 minuter sen.
En drink och sedan taxi till Bromma flygplats.

M: Vart ska vi, berätta då.
O: Vi ska till Visby och äta middag sen blir det utgång och hotell natt.

Oh my good så vackert det var i Visby den här årstiden, fick åka Hummer från flygplatsen in till hotellet.... coolt va!!!!

Väl på hotellet blev det sex såklart sen gled jag ner i en aftonklänning som inte lämnade mycket åt fantasin, svart såklart.....sen att den var köpt på Gina Tricot för 300 pix var ju inget jag nämnde för Olala. Skit samma snygg var jag iaf.

Dygnet på Gotland var toppen och nu ett dygn senare steg vi av på Bromma, lite mer tillfredställda, lite rosigare kinder och Olala med tom plånka.

Lite skönhets sömn i ett par timmar sen bar det av på jätte kalas 40 minuters bilfärd från Stockholm...

Jag givetvis snygg som fan i en svart läcker klänning, den här gången lite mer classy iaf dyrare... köpt på MQ, med en uringning i djärvasete laget...
Lyx att än en gång låta sin välsvarvade kropp slinka in i ett snyggt fodral.

Lyckades hämta 3 drinkar i barnen för att i samma sekund bli knuffad på så att slisket hamnade i mitt dekoltage...men det var väl det som var meningen, karln ville väl se mig frysa lite så han kunde få se hard nipples, eller nåt.., Eller så var det helt enkelt en olyckshändelse... det är förmodligen inte alla män som är snuskiga.
Riktigt såg hur ett gäng tjejer tyckte att det var roligt och förmodligen rätt åt mig som fick drinkarna på mig, vem är jag att komma in på en fest as snygg i läcker klänning och ha trevligt, sen att Olala är as hot gjorde förmodligen inte saken bättre... Men jag sket i dom utan kastade mig ut på dansgolvet och torkade min lilla klänning på detta vis.

Dansade hela natten....NOT... för Olala blev lite onykter så kvällen tog slut kl 22.30 då var det bara att sätta sig i taxi och åka hem till Olala...

Men när vi kommer hem så blir han nästan spiknykter när jag ställer mig naken på alla fyra i sängen och plutar med munnen och säger kom och ta mig älskling.... Jihaaaaaa!!! ord överflödiga här.

Helgens citat: En kvinna är just så snygg som hon känner sig!

Majsan the globetrotter


BloggRegistret.se
^

2 kommentarer:

BARISTAN sa...

och ni tycker att mitt skit e bra, fan ni regerar tjejer.

/Baristan

Majsanochmalla sa...

Vi gillar ju dig som tusen..blink blink!!!!