torsdag 2 oktober 2008

Egentligen vet jag inte varför..

Men jag ränner runt som en skållad råtta.. Och råddar och fixar. Känns liksom som om jag ska till månen och måste se till att allting är 100 % innan. Inte riktigt likt mig... Jag måste kolla i garderoberna snart.. Kanske kommer jag utbrista: - Där är jag ju! ;-)

Det vore lite skönt... För jag gör så konstiga saker när jag är så här... I dag.. Då började jag helt plötsligt göra julkort!??!?? Ja men va fan... Vi pratar om en människa som vanligtvis är glad och stolt om hon får iväg julkorten lagom till trettondagshelgen... Fatta vidden av dagens urmärkliga aktiviteter... Iofs gjorde jag lite annat.. Men ändå!.. Julkort!??! En annan lite wacco grej... Mina pengar ska gå till the big tripp... Inget annat! Basta Mallaslösbralla! Ojojoj då.. 3 st böcker "slängde sig runt halsen på mig"... 500 kr väck... Hoppas kineserna accepterar Helena Henchens senaste som betalning..

En bra grej iaf... Mina päron.. Ska ju vara pensionärer.. Men sen de blev det så har jag knappt sett röken av dem.. Men nu har jag så´n tur.. Att min mamma som älskar att tvätta, mangla och stryka råkar vara hemma inför vår resa.. Så hon ska fixa all vår packning. Tvätta & stryka.. Det gillar jag skarpt.. Hon har dessutom lovat att julstäda/tvätta tills vi kommer hem... Hahha... Nu är tanten rastlös... Men sen har hon fullt upp.. För då ska Ma & Pa till Las Vegas. Som jag sagt tidigare.. Man har inte en chans att hänga med i deras takt! Men hon är väldigt gullig.. Jag uppskattar verkligen hennes omtanke... Även om jag vet att hon kommer tjuvpacka.. Eller möblera om lite när hon fiffar här hemma.. Men det är väl smällar man får ta? ;-)

Mormor är alltid så gullig med barnbarnen också... Alltid tänker hon på resesysselsättning.. Och resepengar.. Hon är handfast liksom.. Morfar kommer bara att stå å böla och oroa sig för allt som kan hända.. Precis som ingenting händer här hemma i Svedala då? Eller så inbillar han sig att han är stålis, så länge vi är inom bilavstånd? Inte vet jag... Men så här är det alltid när vi ska ut å resa. Man kan turerna och man vänjer sig.. För man har ju inget val! ;-)

Reseförsäkringen är fixad... Visum not! Kineserna är packade nu... I en vecka typ! I går var Kins Nationaldag... Och eftersom Kina är så stort så måste släktingarna kunna resa till varandra för att fira.. Så då stänger Kina i en vecka. Kinesiska Ambassaden har västsocialiserat sig lite och har bara stängt i 3 dagar... Så på måndag! Står jag där och fixar snabbvisa.. En hundring dyrare men värt att slippa ha passen i postens händer..

Hej å hå vad intressant liv man har!

Pok

MallavetfanintevadjagstressarförbrallaBloggRegistret.se
^

7 kommentarer:

Maria sa...

Kan jag inte bli adopterad av din mamma då kanske och följa med till Las Vegas??? Tänkte dom kanske behöver någon som tar hand om dom lite :)

Håller me dig, en riktig mamma gör inte såhär, det har varit såhär nu senast 15 åren och jag kan inte förstå varför det fortfarande påverkar mig så mycket *skakar på huvet* Mår så dåligt bara då ingen av mina syskon som ser allt kan säga ifrån...

Ha en skön dag nu!
Själv ska jag baka kanelbullar och laga makaroni pudding till mina barn på jobbet :)

Pangbruden sa...

Julkort!!! Glöm skiten, sen e-posten uppfanns har jag itne skickat ett enda j-a julkort. Posten drog ner och då tapapde dom mig som kund, färdig med det! :-) Skit i julkorten.. och måste du skicka julkort så inte sjutton ska du göra egna.. det finns väl att köpa, ja kanske inte i oktober då än är det ett tag kvar till jul men göra egna!!!! Mallan raring.. det finns 1000000 andra grejer att slösa tid, pengar och energi på.. Julglögg t e x

POK

Majsanochmalla sa...

Mariaraingen.. Du kan låna mina päron.. Vassego! Å så får du luta dig lite mot min axel om du behöver.. Du vet att kärlek och omtanke kan komma lite var som ifrån.. Bara man får det, så att man inte "slutar växa".. Du är värdefull!

Hahha.. Pangisen.. Julglögga ja.. Nu fick jag ett nytt måste här..
;-) Hemmagjord julglögg! När jag ändå är i farten.. Jag kanske ska göra hemmagjort julpapper och hemmagjorda snören!??! ;-)

Pok

Mallaresfeberbralla

Suzie sa...

Såja stumpan...hejda kroppen nu... andas....andas.....andas..... Ta det lungt världen går inte under om du inte hinner få iväg julkort, planera midsommar menyn, virka grytlappar, rensa källarförrådet och tvätta bilen INNAN resan.
Det du inte MÅSTE göra idag kan du skuta upp till i morgon, nästa vecka eller varför inte leja bort.

Ta ett glas vin, slöglo på Tv och bli som en människa. Du ger mig prestationsångets!!!

Anonym sa...

hallå där jeg vill också låna din mamma barasaattduvet!!!!!

Anonym sa...

hallå där jeg vill också låna din mamma barasaattduvet!!!!!

Anonym sa...

Härligt. Min mamma ÄLSKAR att putsa fönster, å man vill ju göra henne GLAD!!! Så vasssego säger jag. Du har nyckeln!

Puss gumman.
Rart av dig att titta på dotterns film, men du hade väl en stund över????
(Pappan som går ut i början är mina barns pappa.... han fick ROLLEN som pappa i alla fall *ASG*)


Miasomvillhahelg!