fredag 17 oktober 2008

Under en sten..

Ligger jag..

Jag har varit/är helt förtvivlad...

Kinaresan blir inte av.... Jag har kämpat och kämpat... Men det är bara att ge upp...

Pengarna fanns.. De hade jag slitit ihop via extraknäck hit och dit...

Plötsligt ska bonusdottern inte ta sin de i bilhelvetekraschen... Mitt fel och mitt ansvar!?!

Okej.. Ha/HF ställer upp och säger att det löser sig... Okej.. Positva Malla tror också det löser sig.. Resan är ju sejvad och klar..

Pang... En skatteskuld på "nästan exakt" samma summa som resan, dyker mystiskt upp... Skattemyndigheten har "plötsligt" omtaxerat mig... På grunder som en "ny deklaration"... Som dykit upp!?!? Skatteskulden på c:a 55 000 kr ska vara betalad den 26 oktober... *+

Polisanmälningar är gjorda.. Som en zombie gör jag allt jag måste.. Sen sover jag.. Jag orkar inte prata, jag orkar inte skriva... Jag funderar på om "nästa mötande bil" är den bästa att krocka med...

Det känns som om jag verkligen släpper ut allt jag känner, tycker och tänker.. Så kommer jag "gå sönder".... På riktigt! Spricka mitt i tu...

Just nu är livet skit..

Och som Majsan så klokt skrev, om solen som möter mörkret... Så börjar jag känna att mörkret segrar... För hur man än kämpar, hur man än försöker så finns det ingen rättvisa.

Jag är just nu en väldigt "liten och ledsen" Malla... Och jag vet inte hur jag ska ta mig ur den här skiten... Fejsa läget är väl det enda...

Pok

Mallaförtvivladbralla
BloggRegistret.se
^

22 kommentarer:

Monica sa...

ååå Mallabralla anade att det var knas o jobbigt !
hadde jag haft 55 så skulle jag låna dom till dig *bums* men jag har inte ;(
Hoppas verkligen ni kommer iväg på resan !
Du vet vart jag finns puss kram
ps jag bjuder ...
Tänker på dig .....

Majsanochmalla sa...

Monica..

Fina, bästa vännen.. Nu gråter jag igen.. Trodde tårarna var slut!?

Förlåt att jag inte grattat dig, svarat pä dina fina sms..

Kram

Mallagråtbralla

Monica sa...

Men lilla Malla det gör inget jag forstog ju att det var nått *kram*

*puss på dig *

Men jag är säker på att det kommer lösa sig ! *hoppas hoppas*

Anonym sa...

Nämen lilla hjärtat!!! Vad tusan nu?? Guuud, säger som Monica här ovan, hade jag haft 55 000 kr så hade jag lånat dom till dig!!

Inte blir av??? Resan..... usch vad ledsen jag blir för er skull!! Lilla pluttan....

Nu skulle jag vilja ge dig en jättestor kram o säga att allt kommer att ordna sig till slut!!

KRAMAR i massor

Anonym sa...

Usch vad tråkigt.Det här behövde du verkligen inte. Hur kan det komma en sån chock-grej med så kort varsel? Varför måste livet vara så skitet? Jag tänker på dig och skickar solljus i massor. Låt inte mörkret ta över!
Pok
Frökensoffebombarskattemyndighetenförmallasskullbralla

Pangbruden sa...

Du vet vad jag tycker och min vän.. Jag är förtvivlad för din skull och så innerligt förbannad så jag finner inte ord!! Ansvarslösa j-a skitstövlar.. Det här ha psykoexet planerat.. men som sagt.. mest drabbar det hans egna barn.. det gör mig till en kall j-a furie..

Du kan visst ta dig ur skiten, överklaga och polisanmäl och kopppla in advokater.. Att orka däremot förstår jag är en annan sak.. men jag sänder dig ork i massor.

Bara fråga ditt ex om han är nöjd nu. Nöjd när han sumpat sina döttrars drömresa.. Hoppas fanstyget sover gott om natten.

bonusdottern ska vi inte prata om.. Men jag hoppas att hon aldrig mer kommer i närheten av dig!

Kärlek min vän, kärlek till dig!

Majsanochmalla sa...

Kära kära bloggisar..

Ni får mig att kunna gråta.. På riktigt, nu.. Jag har varit som i chocktillstånd... Knappt kunnat prata, skakat, frusit.. Glömt att äta... Nu bara väller allt ur mig.. Kan liksom inte sluta gråta..

Tack för alla era fina ord, all omtanke och för att ni finns där ute..

Pok

Mallakännerså´ntacksamhetattnifinnsbralla

Monica sa...

men lilla vännen gråt på du !
Det kan vara skönt så det kommer ny kraft!!
Hoppas vi ses snart *kramar om *

Anonym sa...

Men va f....?!

Suzie sa...

Det här var riktigt tråkig läsning... Jag finner inte ord. Blir förbannad och ledsen om vart annat. Du vet vart jag finns, tveka inte att ta kontakt. Hade jag haft 55 papp hade du fått dem av mig!

Många många styrke kramar till dig och dina barn!

Suzie

Pangbruden sa...

Ut med det bara!!! ut med skiten sörj så du kroknar för efterår kommer du att bli förbannad... riktigt ordentligt förbannade på dessa två idioter...

..och då..

skulle inte jag vilja vara i deras kläder!

Kärlek och styrka till dig!

Pangbruden sa...

... jag sitter här och känner.. ÅK åk i allfall.. skit i skatten..jag vet..men jag känner så iallafall..
Ta ett jävla banklån.. och skriv skiten på näsan på idioten!!

kärlek från arga Pangis..

Anonym sa...

Vet ju väldigt lite om historiken i allt du verkar ha gått igenom men vad trist att läsa om allt jobbigt du får gå igenom. Du som verkar vara en sån härlig varm person.

Hoppas det på något sätt ordnar sig så att ni får förgylla kinesernas liv någon vecka och så skickar Max med familj en styrkekram!!

Anonym sa...

Snälla goa rara Malla. Jag lider så med dig och det inträffade. Blir mest heligt förbannad över den sk bonusdottern utnyttjat dig, din snällhet och godhet och nu kliver undan från allt ansvar. Att ditt ex är som han är det vet vi ju alla nu, men bonusdottern - USCH!!
Styrkekramar till dig! Är det något jag kan göra för att hjälpa till på något sätt, med något så hoppas jag du vill/vågar be om det. Vi känner inte varandra, me n jag känner ändå jag vill göra något

Suzie sa...

Sitter och funderar.... om du inte jobbat extra och slitit som en gnu så hade du inte haft några pengar. Vad hade hänt med skatten då? Hur skulle du kunna betala den? Hur skulla andra i samma situation kunna betala?

Om du hade åkt till Kina för en månad sen hade ju dina sparpengar varit förbrukade och inte kunnat användas till skattemasen.

Går det inte att skuta upp betalningen eller göra någon form av avbetalningsplan?
Åka till Kina som planerat och jobba extra efter den och betala av skulden.

Men du har säkert redan tänkt på det och slagit bort det alternativet.
Men i min hjärna måste det snurra några varv innan jag greppar det hela.

Men så var det där med bilen.. sorry hängde inte med där riktigt..måste nog fundera ett tag till.....

Jag återkommer .....

Anonym sa...

Fy fan vad värdelöst! Hoppas att det löser sig på något sätt.

Storasyster sa...

Nu känner jag mig ryckt ur min egen bubbla... Stor Sooool på dig

ullrika sa...

men Mallan??! skatteskuld? jag förstår ingenting? hur kan den dyka upp bara från ingenting? och ska vara betald på 30 dar? jag förstår inte ett jota... :(

nänänä. är så ledsen för din skull. så otroligt sorgsen att jag inte ens vet vad jag ska skriva. känns inte som att det räcker att jag tänker på dig, men det är det enda jag får ur mig.

skit och bajs är det. alltsammans. resan och bilen och din historia och att dina ungar inte får se landet där alla ser likadana ut.

blä. fan.

KRAMS!!!

MonasUniversum sa...

Herrejösses, här sitter jag med morgonkaffet och ser fram emot lite roliga inlägg. Vafan håller han på med egentligen? Och kan han få till det på det sättet, så måste du kunna fixa "tillbaka" det.

Ge inte upp nu! Det MÅSTE lösa sig på något sätt.

Mummel sa...

Det är svårt att acceptera människors ondska när man själv valt tro på det goda och bortse från tecknen på annat.
Det finns inget att säga. Bortsett från att lönen kommer till den som förtjänar den - det goda eller det onda, no matter...

Kram. Och all den positiva energi jag möjligtvis kan uppamma i denna vidriga värld av idioter som låter sina egna egon gå ut över barn.

Maria sa...

Hur många är vi här som vill att Malla åker? Hur mycket kan vi skramla ihop? Kanske inte 55 men kanske en del?? Ska vi? Kramar kramar kramar kramar..

Herr o fru Lundin sa...

Känner så mycket för dig och den jävla situationen du sitter i löser sig på ett eller annat sätt - det bara måste det!!! Önskar jag hade pengar att slänga in på ditt konto... Bästa å goaste Mallan i hela världen jag tänker på dig och håller tummarna - största kramen!!!