fredag 31 oktober 2008

Snillen.. Spekulerar ... Igen!?!?

Majsan och jag är ju på uppdrag igen...

Hon vara chefen.. Hon bestämma!

Jag skiter i vilket... Får jag bara mina pengar så kan jag vara allt de vill och allt de behöver.. Jag börjar bli så bitsk/cyniska.. Så när kunden (missförstå ingenting nu) frågar vad jag heter.. Blinkar jag med mina bruna och kuttrar... - Vad vill du jag ska heta!?!? StädSvea!!! Sa den sista... Okej! Niemas problemas! Hade de sagt Rosalie... Visst! Fine med mig!

Som vanligt när jag och Pajsarn är i farten.. Så är konversationen i toppform... Häcklandet likaså.. Men en grej som jag tänkt på... Är att vi "går ut".. Men vardagliga små trivialiteter... Så är vi tysta, sjunger lite, på varsin låt från respektive Ipod... (som vanligt sjunger jag bäst av oss 2).. Och så tar vi en cigg... Emellanåt.. Och så Majsan tokspelet för att hon inte fått mat på 3 timmar... Hon är ta´me fan rakt nedstigande från Skalman!

Sakta... Förändras samtalsämnena ...

MB: Men du... Mitt ex är fan inte bara dum i huvvet... Han hade extremt liten kuk också...

MP: Men då är ju han likasamma som båda mina ex!

MB: Va? Hade de små kukar också?!??!

MP: Näeee.... Men de är lika dumma i huvvet! Men en sak som är konstigt med mina ex är... De har faktiskt identiskt lika kukar... Konstigt!?!

MB: Men Gud/run va praktiskt! Schyst att inte behöva lära sig nya grepp mm... Bara köra på som vanligt fast ny man! Bra där!

MP:Mmmm... Det har du ju rätt i! Men en sak... Fy fan vad man blir besviken när kukarna är för små!

MB: Tändarmodell, menar du? Mmmm... Snopet liksom!? *Skrattar*... För jag ser framför mig hur jag/Majsan sitter å vrålar in i någon killes gylf...

MP: Å en sak ska du ha jävligt klart för dig... Jag har skött mina knipövningar...

MB: Jag med, så klart!... Men tror du på fullt allvar att någon kvinna skulle säga något annat!??!
-Jorrå, serru... Här är det korsdrag i mufflan.. Sket ju knipövningarna.. Vettú... Så nu kryper alla 10 ungarna och deras pappa in och ut som det passar.. Eller så åker de in av bara farten när jag drar ett djupt andetag... Och åker ut lika fort när jag nyser.. Fast när jag tänker efter... Lilla Agda har jag inte sett sen förra förkylningen våren 2007... Jaja... Lite svinn får man räkna med!

MP: Du e ju skruvad!

MB: Mmm...

MP: Men du.. Vet du.. DivanSivan var i England.. Å träffa en karl med RIKTIG hästballe.. Å så måttar hon (det är här jag börjar asgarva).... Hon sätter pekfinger mot pekfinger och tumme mot tumme.. Ja men kolla själva DET ÄR GROVT!!! Å så måttar hon någonstans 40 cm utanför sitt juckande underliv...

MB .. *skrattar så tårarna rinner*.... Men va fan... Hajja själv! Det går ju inte, inte ens om man verkligen vill...

MB: Men du.. Jag har nog träffat hans brorsa!!?!

MP: Va?

MB: Mmmm... Jag flirtade ju "big time"... Med en ganska känd gitarrist... Vi hade väl gått på samma klubbar ett bra tag... Och det var sex luften mellan oss... Så en natt (morgon)... Så rullade vi hem till mig.. På Luntmakargatan.. Å hånglade det grövsta... Å så börja klädtrasorna ryka! Rätt vad det var så var vi nakna... Å jävlar... Jag blev chockskadad... Å sa: Jag måste nu gå hem nu! Va sa killen... Är inte vi hemma hos dig? Jag ynkade ur mig: Hjälp! Jag är rädd.. Jag har aldrig sett så stor kuk förr... Killen tuppa upp sig... Inte... Komsikomsi lilla gumman... Oj! Ska bara på toan först... Sen gick jag och låste in mig.. Och vägrade komma ut! Aldrig att jag ens kunde förstå vad jag skulle göra med den där hingsten.. Han gick hem sen.. Å jag låtsades aldrig mer se honom... Herr hästballe!

MP: Hahha... Det är tur att det inte finns någon "maxlängd" på hur långa kukar man får ha under sin livstid... Då hade du och DivanSivan förbrukat era kukcentimetrar...

MB: Mmmm... Jävla guítarGurra... *börjar nynna... Den var aldrig inne*...

MP: Nu måste jag bara ha något att äta... NU!!!!

MB: Hästballe?

Pok

Mallaglömmeraldrigdenballenbralla


BloggRegistret.se
^

7 kommentarer:

Maria sa...

Hehehe va roligt.. hahaha.
Tack tack.. konstigt jag känner för min mamma.. måste nog ändå vara mig det är fel på eftersom bara jag känner så.. ingen fattar vad jag menar och alla bara säger att jaja men så är ju mamma.. jaaa visst sån är hon men det känns inte bra att hon struntar i mig och nu kan jag inte skriva om det i bloggen heller då jag bara får skit för det hmmm. jajaja.. du ska slippa mitt gnäll.
Ut med dig och leta hästballe! det blir alla lite uppiggade av hehe

Mummel sa...

Tack för garvet!!!

Och rätt är det också, vilket karlar tydligen har svårt att fatta: för stort är lika illa som för litet.

Tändarmodell, vilket underbart ord!

Men: måste ni rucka hela min världsbild och göra om hela bloggen på det där viset??? Fan, man blir ju alldeles förvirrad när saker bara - förändras...

Majsanochmalla sa...

Maria... Näee.. Sluta ta på dig skuld! Ta dina egna känslor på allvar! Det är INGET fel på dig! Och jag tycker INTe att du gnäller! Du får skriva vad du vill, när du vill och hur du vill! Basta bejbi!

Mummlan.. Förlåt oss.. Vi fick ett ryck av "göra om".. Livet... Funka inget bra! Så då fick det "landa i" att göra om bloggen..
Höstryckningar.. Eller vad det nu kallas!? ;-)

Ha det bäst mina sköna damer!

Pok

Mallablirfanocksåförvirradbrall

Pangbruden sa...

Godmorgon och tack för garvet:-) Krm till er båda.. ni överlever!!

Majsanochmalla sa...

Många kramar ävek till dig vår bästa Pangis!

Pok

Mallavulgärbralla

ullrika sa...

haha! då stämde min förra kommentar till inlägget ovanför bättre än jag trodde då!

tjo!

Majsanochmalla sa...

Ja du Ullisen du har ju råkoll...majsan