onsdag 29 oktober 2008

Jag vill be om ursäkt.....

Ja det är just det jag vill till mina barns far....Jag Majsan pajsarn ber om ursäkt för att du polisanmälde mig förra året...det var ju så dumt.

Jag tror även att jag måste be om ursäkt för att du snott 110.000:- som jag lade i handpenning på huset.

Jag ber om ursäkt över att du roffar åt dig av en gåva jag fick i julkapp på 100.000:-

Jag ber om ursäkt för att jag lade in 500.000:- kontant i huset utan att skriva papper, pengar efter min far jag saknat hela mitt liv som dog i Tsunamin...som jag aldrig fick lära känna.

Jag ber om ursäkt för att jag ville separera, att vår tid tillsammans var över.

Jag ber om ursäkt för att du stal verktyg från mitt företag på ca 200.000:-

Jag ber om ursäkt för att du med revsorns hjälp startade ett nytt bolag bakom min rygg, där du andvände min averktyg och snodde mina kunder.

Jag ber om ursäkt för att jag var tvungen att sälja din bil och motorcykel, då du inte betalade några som helst räkningar.

Jag ber om ursäkt för att jag överhuvudtaget försökt att hålla mitt huvud ovanför vattenytan.

Jag ber om ursäkt för att du lämnade barnen till mig i 7 månader på heltid, och att barnen saknade sin far...ber 1000 gånger om ursäkt.

Jag ber om ursäkt för att jag träffade en man som inte var klok.

Jag ber om ursäkt för att du startat 2 vårdnadstvister, jag försår nu att det var för barnens bästa.

Jag ber om ursäkt för att du inte var lagfarenägare till huset eller stod på lånen.

Jag ber om ursäkt för att alla räkningar stod på mig så att du slapp betala.

Jag ber om ursäkt för att du var kolsvart.

Jag ber om ursäkt för att jag höll mörkrets härskare tillbaka då han ville skada dig.

Jag ber om ursäkt för att jag andvänt mörkrets härskare som ett verktyg till att vilja skada dig

Jag ber om ursäkt för att stora H behöver mig mer just nu.

Jag förstår nu att du haft en jobbig tid och tungt att bära på, och jag förstår att du upprätthåller kontakten med den den man som hotat både dig, mig och våra barn. Att du nu behöver det stödet i kampen mot allt elände jag ställt till med.

Jag ber helt enkelt om ursäkt för allt bara vi kan ha ett sammarbete vad det gäller barnen, jag tar på mig hela skulden om det nu hjäper oss att sammareta runt våra barn. Och jag hoppas härmed att du kan släppa allt det tunga som nu när jag har förstått hur mycket jag tydligen har skuld i. Återigen jag ber om ursäkt för allt och jag förstår att det är oerhört mycket mer viktigare för dig att åka omkring i en 500.000:- bil än att dela det ekonomiska ansvaret runt våra barn. Jag ber om ursäkt och känner du att det inte räcker så är jag villig att även ta å mig, Hammarbys förluster, jordskalvet i Indonesien samt den lågkonjungtur som världen är på väg in i. Kort sagt jag ber om ursäkt, låt oss tala om barnen.

Majsantarpåsigalltpajsarn

BloggRegistret.se

17 kommentarer:

Majsanochmalla sa...

Bra där Majsan! Kräla i stoftet! Då kommer MR TM äntligen komma till skott och förstå din utsträckta hand! Så mycket man är han väl iaf!?!? Eller!?!

Pok

Mallajagtyckerdugörrättbralla

Anonym sa...

GICK DET INEGN BRA ?''mALLA JAG BEHÖVER MERA HJÄLP SEN DA VART F*N SKA JAG KLICKA??*mONICA

Suzie sa...

Ska jag tolka detta inlägg som att mötet på soc inte gick så bra?

Att någon fortfarande känner sig sårad, kränkt och bitter och kräver en offentlig ursäkt.

Att någon sätter sina egna behov framför barnens och därmed brister i sin föräldraförmåga.

Att någon inte tänker ta sitt föräldraansvar om inte.....


Är det ungefär så jag ska tolka inlägget?

Majsanochmalla sa...

Suzie min vän du har helt rätt...han skulle fundera på ett samarbete...men så länge jag inte ber om ursäkt så....kanske han inte vill samarbeta...sad but tru!
Majsanliteledsenidagpajsarn

Majsanochmalla sa...

Glömde säga att han sätter sig över våra barn och ett samarbete så att dom ska få den uppväxtensom barn förtjänar..
majsan

sofie sa...

Fy vad hemskt det låter,fattar inte vad du ska be om ursäkt över.Han måste verklige ha många skruvar lösa.Han uppskattar då ingenting fy vilken hemsk karl du har haft.Det är väl ingen tröst för dig det jag har skrivit.En jätte stor bamsig kram till dig.

Suzie sa...

åhh....när jag hör sånt här kliar det i fingrarna på mig! Jag vill JOBBA...det tuffaste utmaningarna lockar mig mest.
Hjälpa honom att flytta fokus, från dig till barnen.
I ditt fall låter det lika tufft som att bestiga mount everest.

Majsanochmalla sa...

Ja det verkar ju var så Suzie, att vi baåda givetvis har fallerat i vår skilsmässa och inte alltid agerat vuxet. Men någonstans måste man ju hitta styrkan att gå vidare seciellt för barnens skull. Ja har gått vidare och jag ser ur min dotter mår och att hennes lillebror kanske oxå kommer att må dåligt...skulle verkligen vilja prata med dig någon dag om hur jag på bästa sätt kan hjäla till i den här situationen...kram majsan

Anonym sa...

Ja, jag är ju som jag är men det kan jag lova.. Jag hade aldrig bett om ursäkt!! Jag tror inte ens jag hade gjort det för barnenes skull.. Sen glädjer det mig att du är en ödmjukare människa än jag för dina barns skull.. Men jag.. Aldrig i livet! Kram med styrka och beundran i!

Anonym sa...

Får flaschbacks till min tid då son va liten o vi stred satt på familjerätten och han pös o antecknade o trodde han visste bäst allt utgick ifrån hans egna behov,sad but hell yes true!
Allt fokus låg på mig ända till nu då han blev ihop m min bästa väninna,han segrade eller...?
Jag kan va utan båda för min vän e inte min vän längre.
Jag har min son kvar och det betyder allt,han X.et försökte ta allt ifrån mig och 13 år har passerat och först nu har jag fått lugn men jag anar alltid en baktanke...kan aldrig känna mig helt lugn o trygg förrän sonen fyllt myndig dvs 2 år kvar,bara härda ut.

Jag önskar dig all styrka för jag vet att det krävs tonvis av det i såna här fall och maktlösheten är så stor så stor så man är färdig att kasta in handduken mellan varven.

Massa massa stärkande kramar!
Du kommer gå segrande ur detta för han kan aldrig vinna han får vad han förtjänar en dag,jag tror på karma.

/Garbo

Mummel sa...

Tyvärr, tyvärr...

Men: du kan ge dej f-n på att närvarande socare antecknar inställning...

Vad som b o r d e vara centralt, alltså barnen, är vad de ser. Inte hans egotrippar och oförmåga att hålla vuxenproblem utanför föräldraskap - eller jag menar att det är det de ser, och antecknar...

Sen kan han ju försöka med en eller annan tvist igen.

Och megafettyvärr: du kan inte vara nåt annat än barnens bästa mamma. Inte göra nåt annat än finnas där för dom, ta emot deras tårar när dom sörjer sin pappa (vanligtvis den bild de har av den pappa de v i l l ha, vilket inte ofta har så mycket att göra med verkligheten), försöka trösta vid varje svek, varje upprepning av idiotbeteende som går ut över barnen.

Jag sitter med följderna, och jag sviker fortfarande mej själv: hade svurit på att aldrigaldrig mer ringa fanskapet nu när barnet är myndigt, men givetvis gör jag det ändå när jag märker att hon vill det.

Efter ännu ett självmordsförsök, that is.
"Se mej pappa" skriker hon för döva öron.
Och jag fortsätter att försöka hitta hjälp.

Du måste sluta hoppas, vännen, och försöka ta all din styrka till dina barn. Inte deras pappa. Det är bara han som kan ändra sej själv, det vet du ju. Egentligen. Och är han d e n typen så gör han det inte, inte ens för det finaste och mest värdefulla som finns i världen.

Majsanochmalla sa...

Tack alla ni gullisar här inne...
Handuken har varit på väg många gånger....ta barnen, ta huset, ta allt du snott....men skulle han vara nöjd då??? Och framför allt hur skulle det gå för mina barn...
Nej jag tänker kämpa för att vi ska få ett bra sammarete med barnen, dom är värda 2 föräldrar som respekterar varandra.
Mina barn berättade för soc-tjejerna som är helt underbara att det jobbigaste är inte att vi är skilda utan att vi inte kan prata med varandra....Vilen jävla situation det sätter barnen i, och jag vet att min 10 åring redan genomskådat sin pappa och det gör ont...jag vill att hon ska ha en pappa som sätter henne främst i alla lägen...lillpojken har inte kommit dit ännu och jag hoppas att vi kan lösa konflikten så att han alrig behöver komma dit...
Kram Majsanpajsarn

Majsanochmalla sa...

mummel så inte ditt inlägg förens nu...vilket helvete du och din dotter har och år igenom.
Tänk att vissa män inte kan se vad dom gör med sina barn...Det gör så ont i mig för varenda liten unge..
kram majsan och tack

Mummel sa...

Jodu...

De där stackars barnkrakarna ska sen försöka fungera som vuxna, med relationer och allt det som hör till...

Men glöm aldrig det där som det tog mej tio, tolv år att lära, att förstå, att ta in: man kan aldrig nånsin vara både mamma och pappa. Det enda vi kan göra är att vara våra barns bästa mammor, och inte - jag säger alltså i n t e! - försöka förklara varför pappa är dum i huvudet...

Det enda man kan säga är sanningen: Sorry, jag förstår inte. Jag kan inte förstå varför han gör/är som han är. Jag kan inte förklara, du får lov att fråga honom...

Hänvisa, hänvisa, hänvisa. Och säg gärna: Jag kan ju bara ge m i n bild, du får fråga pappa hur h a n ser på saken.

Hemskt, va?

Men: det innebär att du aldrig har nåt att förklara. Att du aldrig nånsin kan bli anklagad av dina barn för att ha "ljugit" om deras pappa. Som dom, trots allt, älskar. Och har rätt att älska.

Fan också...

Anonym sa...

Men va ledsen jag blir.... vad är det för förklädd djävul du levt med?! Vilken hemsk människa.... inget samvete eller själ överhuvudtaget eller??

Hjärtat, du är såå värd lycka fr o m nu och jag förstår din frustration i att barnen far illla av hans illa valda fokus som närmast handlar om dig!

hejja gumman!! Stå på dig, dina värderingar är tokbra och ditt sätt ännu bättre.....

KRAM KRAM

Majsanochmalla sa...

Ni är helt underbara...Jag vill inte att mannen jag älskat o skaffat barn med gör oss så illa.
Jag kan tom förbise massor av saker han gjort eller lurat mig på men ska det var så svårt att gå vidare...ska det vara så svårt att dela lika, så svårt att se barnens behov. Nu vill min 10-åring börja rida igen en sport som vi alla vet kostar plenty....hon ringer o frågar sin pappa, han ska tänka på saken i 2 dagar...har han lämnat något besked...nej o det har gått 4 dagar sen hon frågade...Men som vanligt jag jobbar bara lite hårdare. Det är ju som vanligt jag har lagt ner redan 10.000:- på hennes ridning och han har inte betalt en krona för att hjälpa till...sorgligt!
Vinterkläder köper han inte heller och som mamma låter man ju inte bli att köpa detta till barnen utan man får snåla in på nåt annat.
Hoppsan tänker dom väl då, va bra då kan hon inte gå ut på krogen att roa sig...som om man bryr sig!
Men det är klart att det är för barnens bästa att ha en mamma som jobbar ihjäl sig, ist för att dom har 2 fungerande föräldrar, som delar på kostnaderna...Men han vill ha barnen halva tiden...hur tänkte han nu då???

Majsangillarattjobbapajsarn

sofie sa...

Tänk på en sak en del straffar gud på en gång och en del spar han.Han kommer nog att få sitt straff gumman skickar en jätte lång mjukis kram till dig.Men du får inte ge upp.Hoppas att ni får en härlig trevlig mysig helg i alla fall.