söndag 10 februari 2008

Det där med att vara kär...

Jag är kär... Jag är alltid kär... I livet...

Och allt som det medför...

- Kidsen... Alltid, hela tiden och for ever...

- Min svärdotter... När hon ler med förälskade ögon på min "helige ande" så smälter jag... Annars också... Kanontjejernas tjej! Jag tycker om henne.. Mycket! Och idag firar de där 2 snyggingarna 1 -årig bröllopsdag... Hej, hej mina älsklingar! Ha det bäst av alla!

- Mina vänner... Dom är jag skitförälskad i hela tiden... Majsan!! Pok! på dig! Och alla ni andra... Pok på er med...Och ni är många!

- Jag är kär i bloggandets värld också... Som jag skrattar och flirtar... Hur kunde jag undvika det så många år? Ni som speciellt förgyller min bloggvardag är nämnda av mig!! Nedan....

- Jag är kär i varenda en i "vardagslivet" som har ett leende över till mig... En schyst munhuggarkommentar eller en uppskattande blick! Mumsig!! I like!!!

- Er andra ska jag kanske upptäcka, börja gilla... Eller kanske bara gå vidare... Who know´s?

- Mitt jobb... Jag gnäller, stånkar och stönar som fan över allt och alla där... Men innerst inne gillar jag jobbet och mina arbetskamrater... Ja... tom VD-helvetet.. ;-)

- Min nya lägenhet... Så fin och så mycket hemma för mig och kidsen... Så najs att kunna ta hem vänner igen... Så´nt gör mig störtförälskad...

- Lilla röda raketen... I love You... Även om jag har en lätt föraktfull ton på boggen, när det gäller dig... Eller längtar efter min Stora Svarta älsklingsbil.

Varför denna loveförklaring!??! Joå... Jag blir bara så överväldigad över hur mycket kärlek och omtanke jag har runt om kring mig... Hela tiden.. Ochc hur lyckligt lottad jag verkligen är!

Malla"lovepeace&understanding"bralla

BloggRegistret.se
^

4 kommentarer:

Majsanochmalla sa...

...Du har druckit för mycket vin så då blir m man ju sentimental och kär i ett träd om så bjuds...kram

Majsanochmalla sa...

Håhå jaja.. Tvätt/leta barn/städa/mangla och kolla på nya råttan hemma hos er... Visst är jag packad... Men jag är kär i livet iaf... Och du är bara avundsjuk... Bejbi!!

Pok

Mallakäriäventrädenbrallan..

Majsanochmalla sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
SKONILSSON GRUPPE sa...

när du plankar över mexikanska gränsen i dina manolo b kopior (SKONILSSON har bara original - jag SVÄR) så blir jag arg. innan dess så kan du ha på dig tonfiskkonserver och kalla dem Gianmarco Lorenzi - I don't give a Fusk.