tisdag 5 februari 2008

Fredagens äventyr....

Det första jag tänkte på, på fredagmorgonen när jag vakna var.... Va fan är min barista? Gott kaffe får man bara i Sverige... Eller hos en Barista "worldwide".

Kl 10 skulle arbetet starta. Jag kände mig säker på vad som skulle leveras och kunde ägna mig åt klädseln.

Kavaj, lagom snäv knäkort kjol, svarta stayup´s Svart skjorta med tunna vita ränder... och "lagom" högklackade snygga skor. Majsan och min deal skulle hållas... Jag skiter ju egentligen i priset... Jag ska bara vinna!!!

Drog på en sista gång på det illröda nagelacket... Läpparna fick också sitt... Snygging där... Sa jag till mig själv när jag gick förbi spegeln.... Tack sa den... *ler* Näeee.. Nu ljög jag allt! ;-)

I hissen ner till konferensavd kände jag stayup´sen inte riktigt satt som dom skulle. Hmmm... Smet in på toa och korrigerade... Näee.... Inte riktigt nöjd...

Sittningen drog igång... Styrelsen/VD:arna och så var det min tur... Jag fippla och pippla med datorn å så började jag.... Å jag redovisa då/nu/sen... Å känner hur stayupsen glider längs mitt högerben..... Lite full i skratt och väldigt panikartat tidigarelade jag rök/fikapaus. Fort ut på gatan och ringde Majsan... För i helvete... Dubbelhäftande tejp! NUUUUU.... Okej... Bla bla bla... shoppa, bla bla blaaa... Nattclub..säger min "lilla fru!..NU SA JAG!

Efter 5 minuter ringer hon lite lojt och frågar mig om vad dubbelhäftande tejp heter på spanska!??! Intefan vet jag.... LÖS PROBLEMET! Lunch om 1,5 h... Då ska du vara här!

In på toa, fixa så gott det gick... Helt klart är mina ben för feta för stayup´s... Eller vad säger jag nu... Jajja... Whatever... Nått var helfel...

Hur jag klarade resterande tid fram tills lunch.... Jag vet inte... Jag var bitvis panikslagen. Såg framför mig hur ganska snygga jag, plötsligt hade 2 sladdrande nylonkorvar runt fötterna. Sexigt!!! :-(

På lunchen blev jag uppringd av Majsan... Hon var i "Siiin sviiit". Jag rusa upp för trapporna... Samtidigt som jag försökte hålla i strumporna uppe... Måste sett skitlöjligt ut... Varför tog jag bara inte hissen? Lungt och värdigt...

Majsan är en kanonfru... Hon stod pland påsar och kassar och rota efter tejp... Å det var ingen Sviit... Det var ett slott på taket, lixom.... Lite surt sa jag... Har du råd med det här... Jaa! å så höll hon upp guldkortet mellan tummen och pekfingret... Hahha... Tänkte jag... Korkade VD... Tror han inte frugan kommer undra över de sjukt höga klädinköpen i Barcelona... Tänk vad lite sex kan villseleda... En man!

Vi tejpade och fixade.... Bred fin mattläggartejp... Bra! Sen blev jag utkörd för VD:n behövde "vila lite"... Hur han såg ut när han kom tillbaka till mötet, vill ni inte veta....

Jag fortsatte... Med mitt.. Efter ett tag så börja jag känna att benen "domnade" av... Blodstopp?
När jag var färdig så satte jag mig ner... Och var verkligen nöjd. Jag fick stående ovationer... Och blev både blyg och lite rörd. Men fan vad jag hade myror i benen... När jag skulle ha fikapaus kom jag inte upp ur stolen. Katasrof!!! Oh no .... I want just a powernap... Så snart rummet var tomt börja jag riva i tejpen.... Ajajjajjjjjajj... Det var omöjligt att ta bort den utan morfin... När första gästerna kom tillbaka från fikat satt jag där med kjolen uppdragen och svetten rinnande i pannan... Jag orkade inte ens fundera på vad det tänkte eller trodde..

Resterande timmar vet jag ingenting om... När allt var klart stappla jag upp till baren och svepte ett glas rött... Inte min tanke... Men jag kunde inte gå hela biten till rummet... Sen stappla jag upp på och klippte slet av skiten... Och blocksomnade med skinnflådda lår...

Innan jag somna hann jag tänka... Hur fan gick det här till... Jag fixa ett ganska "tungt" uppdrag. Jag borde va nöjd... Med det... Nähäää... Det räckte inte för mig... Desssutom skulle jag krångla till det med strumpproblem å helvete.... Vad är det för fel?


Mallatalaförståtänkasenbralla....BloggRegistret.se
^

6 kommentarer:

SKONILSSON GRUPPE sa...

Bland det roligaste jag läst, på länge. HAHAHAHA
måste ha sett otroligt roligt ut

Buzan sa...

hihihi.. men vafan.. måste vara dig jag hade i tankarna när jag målade bitch2 :)

Majsanochmalla sa...

Mmmmm... Kul för dig... Jah måste sett?!?!?!

Pok

Malla

Majsanochmalla sa...

Mmm... Jag måste se dina konstverk... Det du visade var ju skiiiitfint!

Kram

Malla

BARISTAN sa...

jag e ckockad över att du hade kjol på dig.
synd att jag inte tänder på tejp, i alla fall inte runt låren. heheh.
fan tjejer ni har fått mig att börja kommentera igen, jag som lovat mig själv att hålla mig borta . ni e för heta helt enkelt.

Majsanochmalla sa...

Är det någon som ska tejpa mig så blir det Baristan,,,,lovar att han har koll på hur/när/vart!!!!
Majsantejppajsarn