torsdag 21 februari 2008

Natten...

Klockan ringde 04,15...

"Lilla T" Hoppa upp på mig och skrek VAKNA!.... Röda månen kommer!

Sen gick vi på "rödamånenjakt".... Stor besvikelse... Molnen låg som ett tjockt duntäcke mellan månen och oss. Trist!

"Stora T" vägrade att ens kliva upp om vi inte först hittade månen. När hon fattade att det inte fanns någon måne att kolla på så somna hon om igen.

"Lilla T", som alltid är hungrig... Krävde "picknick" på storarumsgolvet.

Så där satt hon och jag och åt sushi kl 05,00... Jag satt mest och njöt av hennes obekymrade pladder om månar, skolkompisar och att hon längtade efter sin pappa...

När hon var mätt gick vi och la oss en stund... Med "LT" som en köttbulle i min famn, somna vi båda gott.

Då starta drömmarna...

Jag, Majsan, ungarna och några kompisat till, var i Indien... Vi reste runt.. På ett av hotellen hade jag och ungarna egen "kuppé"... Jag får en hostattack. Och får tag i ett hårstrå... Drar... Å drar... Upp kommer en hel hårboll! Och slutligen så drar jag upp en 80 cm lång orm!?!? Död... Jag blir livrädd... Men säger ingenting till de andra...

Just en så´n orm har jag stött på tidigare... På Maldiverna för 15 år sen. Skitgiftig och superfarlig.... Jag vågar inte berätta sanningen för Majsan och co... För om jag inte säger något... Kanske det inte har hänt!??! Å då kanske jag inte behöver dö!?!?

Tack och lov ringde klockan sen...

Men jag vore ju en idiot om jag inte fatta att drömmen ville "säga mig något".... Är jag kanske en så´n som stoppar huvudet i sanden... En struts... En så´n som stoppar huvudet i sanden och visar upp hela fula arslet!??! Hmmm...!??!

Ska fundera vidare på det!

Pok

Malladrömtydarbralla

BloggRegistret.se
^

1 kommentarer:

Buzan sa...

Är soppan klar? Jag börjar bli lit hungrig siduuu!
Ska bara förbi apoteket "röda näsan" sen kommer jag.. ok??