söndag 20 januari 2008

Hairy scary

Jag är så jävla apa trött men vin ska drickas o babbla skit i luren med Malla...men den trök fan ville lägga på för sömntabletten började verka....så här sitter jag alena går på reserven....men den e snart slut, ska bara hinna med ett par glas vin till och lite mer blog läsning.... Buzan du verkar helt underbar...love u redan, love at first sight skulle man kunna säga.....pözz.Ja iaf igår då när jag skulle få några ynka timmar sömn till så lyckas jag få ett jävla hårstrå som fastnar i halsen, typ runt flerpen i svalget liksom... Hårståt växte sig enormt o tillslut kunde jag knappat andas...very synd om lilla trötta mig.
Upp till badrummet o fram till handfatet och började harkla, men inte fan hjälpte det så jag tog fram den nya fina oanvända tungskrapan som stått och samlat både damm och tandkräm, av en händelse så råkade jag ju stoppa den lite f´ör långt ner i halsen...( du Linda L jag kan oxå) men inte utan att spy....
kräkelikräk rann ur min hårbeklädda lilla mun...fy fan vad äckligt, å..men tanken att jag måste ställa mig på vågen flög genom mitt huvud,,,ja det gick snabbt i know....
När inte ens kräka hjälpte så var det dags för snorloskorna , dom som spottat sånna vet hur man gör....å
jag gjorde.....blä.....känndes som man var tillbaks på torget i förorten en lördagskväll...


Ja typ en halvtimme senare så var det dags för sängen igen....men han inte mer än lägga mig så hajja jag att hårstråt inte haft vett att åka bergodalbana ner i slasken så jag harklade mig lite mera och då kommer snorloskan tillbaka och jag orkade inte gå upp......slurp!!!!

Majsanloskikoski


BloggRegistret.se

1 kommentarer:

Buzan sa...

yhey, du bör sätta läsvarning på den texten för de finns kanske läsare som är svagmagade.:)

Fast jag vet hur det känns att ha ett sånt där strå i halsen, och det ligger inte på top tio listan på saker man kan ta i munnen kan jag säga ;)

God morgon och ha en bra dag.