lördag 5 januari 2008

Mona, Baristan och lite till...

Mona din lilla pärlhöna... Du är värd LV, och LV är värd dig! Kom till mig om du behöver mer tips och råd... Hahha... Det är väl inte för inte, man är konsult!!

BARISTAN... din jävla martyr... DÄR!! Vi hänger ju i klasar efter dig och Valen. Vi vill inget hellre än att visa er vad love är, å du ligger etta på bloggtoppen... Komma här å låta som en "marskatt" ... Hahha... Ska vi pippa eller dansa lite till? ;-)

Kidsen å jag har varit på kalas idag. Då vi vaknade kl 13,30 så kom vi förstås för sent... Fy satan vilken gäst jag är! Jag borde få gängspö!

Iaf hade vi skitkul. Men jag tycker det är "dålig stil" av minimänniskorna, som jag trots allt försörjer, att inte låta mig va med på karioketävlingarna eller på korten de tar med nya digitalkameran... Ungarna, nu för tiden är så "känsliga"... Pinsamma kan dom vara helvete själva! Hahhha... Som min kompis P säger till kidsen: - Mucka inte med mig.... Det är jag som ska köpa ut innan ni fyller 20... Jag säger bara.. Låt mig vara med på karioke/bild... Annars inget lördagsgodis...

Malla... Värstamammanbrallan...

Pok
BloggRegistret.se
^

2 kommentarer:

Anonym sa...

martyr!? inte jag. jag blev bara lite sårad, ni gillade ju mig förut, nu hänger ni med andra killar. stora och tuffa.

Majsanochmalla sa...

Vi älskar dig Baristan!!! Trycker på alla dina knappar varenda dag! Vi vill bara ha mer... När du är upptaget med annat så är vi med på noterna och "dansar" lite med andra grabbarna under tiden... Men kallar du, kommer vi som skållade troll... DET VET DU!!!

Dubbelpok

Baristan Fanclub.. Det är vi!