lördag 5 januari 2008

Lite ältande bara!

Grrrrattis till Kukelikuk...Eller vad nu din nya kompis hette...

RR har jag "kapat med nu". Han började bli för närgången. Ville träffa kidsen och leka familj lite för mycket. Så´nt tjaffs pallar inte jag. Inte min grejj... Hahha... Kanske är det så jävla simpelt att jag inte riktigt vill offentlig-göra det faktum att RR är så mycket yngre än jag... Vilken jävla fegis jag är i så´na fall! Kanske ska börja terapeuta mig igen?

Såg att vi fick förfrågan om vi var sexiga... Hahhaaa... Bajsar björnen i skogen eller på Skansen!??! Klart som fan vi är sexiga. Majsan fick fler än en farsa att dregla på "Husdjursjävlasvindyra" mässan i dag. Själv gick jag, Malla bakom, iklädd... "typ det som finns till hands, när man är nyinflyttad och inte har packat upp alla kartonger än." ( Hahha... Jag har inte haft trosor på mig på typ 2 v). Och rätta till hakor, och torka dräggel på farsorna. Så att de såg anständiga ut om käringen råka upptäcka att gubbsen öht var med...

Jag har bestämt mig för att byta bransch... Fy satan vad jag tycker det är tråkigt att "göra karriär"... Sitta på möten, förhandla, och tillfredsställa gamla jävla stötar med rapportering hit och dit.. Flyga hit å flyga dit. Jag varken vill eller orkar med det mer! Det är fucking jävla stressigt och trååååååååååkigt. Nu är det nytt år, och och ny "väg i livet". Jag vill vara mer med mina kids. Är det någon som behöver en ekonomiskitsmänniska så ... Kontakta för fan inte mig!

Jag funderade på lite på råd till Mona... Säg inte ett skit... Förrän du är i Las Vegas.. Då ringer du maken och grinar och säger att du åkt fel... Du skulle som vanligt till Västerås... Å så skedde detta!?!?? Helt, för dig, obegripligt!.... Men okej!! När du ändå är där så kan du väl offra dig på att shoppa varuprover till butikerna... Å så ber du honom att fylla "golden cardet"... Å sen sprakar du till med käften och låtsas att samtalet bryts...

Hahhha... Det här påminner mig om en gång när jag var apförbannad på exet... Jag snodde hans bil och Statoilkort. Så drog jag till Oslo och förlustade mig på alla ställen som tog Statoilkort. Å det var många... Bensinmackar, hotell och restauranger... Bilen var skitfylld och skitren hela resan! Godis och cd-skivsinköp superstora.... En av mina allra bästa manliga, vänner föjde med... Mr & Mrs S.... Stod det på alla hotellräkningar! Hahhha... Där fick han! Den otrogna grisen! "I nöd och lust!" Hahhahhha... Gud hjälp mig! Är det inte dags att uppdatera den meningen!??! Kanske "skit i nöden och pippa... så länge det är kul, så har ni tur kommer lusten" passar bättre!?!? Andra förslag?

Å så till "livets viktigheter"... Rösta för i helvete på oss!


Tack!!!

Pok


BloggRegistret.se
^

4 kommentarer:

Anonym sa...

Fan vilken kul blogg ni har!
Jag är FAST! haha

Majsanochmalla sa...

Välkommen..Å tack!

Malla & Majsan

Anonym sa...

först en KK sen ett välkommen. och jag är fortfarande lottlös.
det här luktar uppgjort.
rösta på mig nu för fan tjejer, ni vet ju att ni vill

MonasUniversum sa...

Ha ha ha, du är förjävla rolig! Funderar allvarligt på ditt tips.
"oops, vad hände?"