torsdag 10 januari 2008

Jag är nog...Dum i hela huvet...

Vad är det för fel på mig?!?

Eftersom jag är en ganska, tro det eller ej, väluppfostrad människa så säger jag ganska ofta...Hej, hej! I olika sammanhang... Affären, biltvätten, tvättstugan, fiket... (Hej, hej Baristan!! ;-) ).

Å tro mig... Jag vet hur jävla enfaldigt hej, hej låter.. Men skit i det.. Så har jag sagt sen jag var liten å det funkar ff bra... Eller... Inte bra!?!?

Antingen glor folk enfaldigt... Eller så tror dom att vi är bästisar!??! Å det enfaldga kan jag faktiskt stå ut med. MEN att ständigt bli överfallen med folks livshistoria är sunkigt. Jag vill faktiskt inte veta allt. Är det någon mer än jag som kan hamna i en livskris/misshandelscase/psyksjukdom/graviditetsförlossningsskräckhistoria... You name it!!! Bara genom att gå till tvättstugan? Å sen när de har ältat färdigt om sitt... Då fortsätter de med skitsnack om grannarna... Jag ville ju bara vara artig och säga HEJ, HEJ... Fatta!

Jag måste va dum i hela huvet... Jag borde skärpa mig och bli lika tristgråmuletråkig som alla andra... Då skulle jag väl slippa... Antar jag?!?

Mallanyotrevligbralla...
BloggRegistret.se
^

5 kommentarer:

MonasUniversum sa...

Jag har EXAKT samma problem. Och man blir så trött...

Anonym sa...

välkommen till min värld, så är det VARJE dag.

Majsanochmalla sa...

Dags å skaffa klubb??! Vi ser inget/vi hör inget/vi säger inget...

Pok till er båda!

Hahhha.... En paradox... Alla vi 4 bloggar glatt å "viker ut oss" för kreti och pleti... Vår hämnd? ;-)

Malla

Buzan sa...

Haha.. fast jag tror inte problemmet ligger i att man säger "HejHej" utan att folk ser att man är så förbannat dumsnäll att man stannar kvar och lyssnar på dem. ;)

En klubb måste ju bestå av fler än 3 så jag är klart me i den eftersom även jag drabbas av detta.

Majsanochmalla sa...

Buzan...

Du får bli ordförande..

POK

Malla