söndag 6 januari 2008

Jag är tveksam..

Undrar lite hur det här med skolgången ska funka nu efter jullovet.

Vi går och lägger oss... Typ 02-03 på natten. Och kommer upp framåt 12-13 på dagarna. I kväll skulle vi skärpa oss. Tummade, "high fivade"och pussades på den dealen.. Tjenamittbena.. Vad bra vi är på att snacka skit.

Klockan är just nu, 23,07 . 4 superpigga ungar håller på som bäst och meckar ihop någon soppa av gammalt godis och överbliven soja från sushimiddagen. Dom är kockar. "Stora T" har en rostfri bunke till kockmössa, "Lilla T" har en kartong, på skallen, modell mindre. Öronen står rakt ut. Toker i kvadrat! Majsans kids har varsin kastrull på huvudet... Svintohåret står rakt ut under..

Fy satan!!! Nu vill dom att jag ska smaka!?!? No way! Mina ungar skriker högt om mamman som spyr för allt... Majsans ungar vill gärna pröva om det är sant. Skulle inte tro det va?

Tbx till skolproblemet... "Lateslip" lagom till lunch ?!? Funkar det verkligen? Eller kommer ungarna, helt enkelt få sparken från skolan? Det får bara inte hända... Men å andra sidan... När jag tänker efter.. Då kommer ju inte "principalen" längre vara "förbjuden frukt" för "lilla mamman" Najs!

Mallafunderarbralla

BloggRegistret.se
^

0 kommentarer: